INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA.

Ziua neagră a lui Gabi Tamaş: penalty comis, apoi scos pe targă la meciului Watford - Bournemouth 1-1

Prezența lui Tamaș cu Ungaria, pe 11 octombrie, e în pericol
Prezența lui Tamaș cu Ungaria, pe 11 octombrie, e în pericol

Articol de - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 23:42

”Tricolorul” şi-a sucit piciorul într-un duel pentru balon şi a avut nevoie de îngrijirile medicilor vreme de 4 minute. ”O accidentare urîtă”, a scris presa engleză.

Veşti proaste de la Gabi Tamaş pentru selecţionerul Victor Piţurcă. Revenirea "tricolorului" între titularii lui Watford, după cîteva minute jucate pe final, etapa trecută, a fost un dezastru cap-coadă.

În minutul 4 al meciului cu Bournemouth (1-1), apărătorul a comis un penalty. Wilson, adversarul direct, l-a depăşit, dar el a revenit şi l-a faultat în careu. Arbitrul Langford a arătat imediat punctul cu var, însă l-a iertat pe Tamaş de "roşul" cuvenit. Iar Harte a ratat penalty-ul acordat. Totul OK? Nici pe departe.

După o altă gafă a fundaşului român (13), nefructificată de Arter, a venit minutul 28. Alt duel cu Wilson, alt coşmar. Tamaş a căzut rău, sucindu-şi piciorul. Cel puţin o entorsă! Patru minute au "lucrat"medicii la el înainte de a-l scoate de pe gazon cu targa.

Diagnostic? Din tribune a părut "o accidentare urîtă", au scris sportinglife.com şi skysports.com. Dar nimic mai mult.

7 meciuri a jucat Tamaş în acest sezon din Championship pentru Watford. Eliminat cu Huddersfield, a bifat o etapă de suspendare

2 e numărul penalty-urilor comise de Tamaş în această stagiune. Mai făcuse unul cu Doncaster, în Cupa Ligii Angliei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
benaflek
benaflek  •  21 Septembrie 2014, 16:59

mi e mila de el firaraldrahu de puslama

nesv1234
nesv1234  •  21 Septembrie 2014, 14:35
Postat de unico_biancorossi pe 21 Septembrie 2014, 09:25

deci, l-a facut wilson harcea parcea... l-a driblat pana a facut entorsa. nu mai spun de penalty si rosu clar. bine ca s-a accidentat, ce sa spun...

Pe bune??

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Septembrie 2014, 09:25

deci, l-a facut wilson harcea parcea... l-a driblat pana a facut entorsa. nu mai spun de penalty si rosu clar. bine ca s-a accidentat, ce sa spun...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează