OPINII  »  EDITORIAL

Ucraina nu ne-a bătut, a râs de noi!

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2023 21:31 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 21:40

N-am avut în plan să scriu ceva după România U21 - Ucraina U21. M-am răzgândit însă pe parcursul meciului. Motivul? O senzație de umilință pe care am trăit-o și în zilele trecute, la partidele cu Elveția și Spania.

Dar cele două măcar sunt naționale chiar mari, la cu totul și cu totul alt nivel față de noi. Să o vedem însă și pe Ucraina că efectiv își bate joc de noi, prin fotbalul prestat, e prea mult. Noi organizăm acest European de fotbal, însă România joacă orice, dar sigur nu fotbal!

Ucraina nu ne-a bătut, a râs de noi! A pasat cu o lejeritate ieșită din comun, a construit după trasee care păreau desenate. Noi, în schimb, jucam doar individual, după ureche, fără un joc colectiv. Când aveam mingea nu știam ce să facem cu ea! Dar ne-a luminat Săndoi la conferința de după meci, a dat vina pe arbitru, că nu ne-a dat un penalty, dar și pe ghinion, că ne-au dat gol dintr-un autogol! Emile, mai bine ți-ai da demisia, decât să spui bazaconiile astea și să nu vezi că am fost călcați în picioare, ca fotbal etalat!

Dacă o țară care e în război de un an și jumătate produce, cu 8 din 11 titulari din propriul campionat, un fotbal infinit mai bun, mai consistent și mai valoros decât România, e clar că noi nu mai existăm în fotbal.

Ucraina nu ne-a bătut, a râs de noi!
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Meci de meci, indiferent de nivelul de vârstă, de adversar, de competiție, cel mai bun jucător al nostru e portarul. E barometrul care ne arată că suntem la cel mai slab nivel din ultimele decenii.

Acum aproape un deceniu, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au plecat din funcții. Printr-un exercițiu democratic. Și e bine că s-a întâmplat așa. Ce nu e bine e că cei care au venit în locul lor au ajuns să dețină cele mai mari salarii din tot fotbalul românesc, iar fotbalul românesc a ajuns să fie bătaia de joc a tuturor din Europa.


Comentarii (82)
alex0220
alex0220  •  26 Iunie 2023, 10:52

Se vede cat de buna e regula U21 si ce mult sens face.

golgol
golgol  •  26 Iunie 2023, 06:25

Ucraina nu ne a bătut, noi am câștigat vreo 10 fotbaliști de top mondial, toți vor fi vânduți pe sume începând de la 50 milioane de euro... Cam asa este după declarația lui Aurel de la FRF.. În plus noi am și câștigat acest turneu european chiar înainte de a începe, vezi visul lui nea Stoichiță, tot de la FRF, acel vis după un păhărel care chiar părea real prin aprilie.. Asa a zis vraciul de la FRF.. Iar Sandoi a facut standup declarând ca nu am fost pregătiți.. Gluma asta a fost bună rău, acest antrenor de liga campionilor.. Pai nea Sandoi, argintul viu al FRF nu cumva tu erai antrenorul acestei echipe de ciclopi?!! Si uite asa în FRF am descoperit deocamdată 3, trei Doamne și toți 3, 3 mentalități de secolul trecut, apus de mult... Ucraina, scuzati limbajul matematic dar a făcut 3,14 3,14 pe noi.. O tara în război sau ce o fi ala cu jucători care se antrenează pe unde pot au încropit o echipa u21, au băut multă apă înainte și nu s au îmbătat cu apa rece, au venit, au surclasat echipa de vedete și ciclopi a României.. Noi avem oare ministru al sportului? Oare nu ar putea demite tot FRF ul? Într o tara normala FRF ul trebuie sa și dea demisia, tot într o tara normala un ministru al sportului ar trebui sa demită FRF dacă nu și da demisia.. România, trezește te! România, nu mai plăti pentru non rezultate!! Ucraina nu a ras de noi, a jucat fotbal!

rznt
rznt  •  25 Iunie 2023, 18:27
Postat de ali.bec pe 24 Iunie 2023, 22:41

Hahaha, gesepistii „***

tocmai azi, digisport scrie ca becali a ramas in pana cu jucatorii u 21, ii are doar pe Pantea, o rezerva mediocra, si pe marele octavia popescu, o alta mediocritatea. e fabulos cum gspistii si ziaristii in general nu se prind sau mai bine spus nu vor sa se prinda de schemele primitive ale stapanului izvorate din adansa sa intelepciune fotbalistica. faptul ca preiau necritic comentariile eminentei piperene reprezinta o forma de aprobare tacita a genialitatii marelui transhumant. ba baieti, voi distorsionati propagandistic stirile si le ***. care e rolul vostru, de dactilografi ai savantului tactician? in loc de ziar, mai bine scoateti antologii cu maximele lui, sunt sigur ca o sa le vindeti mai bin2

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează