OPINII  »  EDITORIAL TUDOR SAMUILĂ

Regia, Sebi Colțescu. Interpretarea, Adrian Șut

Editorial Tudor Samuilă
Editorial Tudor Samuilă

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 10:32 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 11:27

Vi s-a rupt sufletul când ați văzut nedreptatea suferită de FCSB la Arad, în meciul cu UTA? V-ați îngrozit citind despre mașinațiunile care țin departe de titlu clubul lui Gigi Becali? Nu-i așa că păreau victime? Hai că a venit Colțescu și a mai relaxat un pic atmosfera și ne-a arătat că niciun club mare din România nu merită deplâns. Fiecăruia îi va veni rândul, mai devreme sau mai târziu.

CCA este un organism suficient de putred încât să aibă în subordine brigăzi care să echilibreze ororile. Astăzi vin Szabolcs Kovac și Găman să defavorizeze FCSB-ul, mâine îl scoatem din joben pe Colțescu și îl lăsăm să fluiere un penalty atât de penibil încât să-l facă pe Gică Popescu să îl bage în mormânt pe Ioan Igna. 

Bine, chiar ar fi de verificat starea de sănătate a fostului mare arbitru la finalul unor partide precum cea de ieri, de la Ovidiu. Ar fi de întrebat și ce părere are că, deși în campionat își dovedesc săptămână de săptămână nepriceperea (ori viclenia), urmașii lui urcă în ierarhiile internaționale într-un ritm de sprinter, dovadă delegarea lui Radu Petrescu la meciul de deschidere al Barcelonei în actualul sezon de Champions League. 

Dincolo de eroarea grosolană a lui Colțescu, rămâne și teatrul șmecheresc al lui Adrian Șut. Cei de la FCSB s-au lăudat, și pe bună dreptate, că au construit un lot cu băieți înalți, puternici, că au în Târnovanu, Dawa, Șut, Compagno, Djokovic ori Miculescu cinci jucători care măsoară în jur de 1.90 m, garanția unui fotbal bărbătesc. 

Și ce face aprigul Șut? Simte contactul ăla superficial, cade și urlă în același timp, rămâne lat pe gazon, iar la interviul de după meci ne anunța că s-a și auzit lovitura încasată de la Tudor Băluță. 

Dragă Adrian, dacă în loc de România ai fi jucat în Anglia, ai idee ce s-ar fi auzit până la finalul meciului, la fiecare atingere de balon a ta? Huiduieli. Și nu ar fi fost doar fanii adversarilor. Te-ar fi fluierat și ai tăi.


Comentarii (69)
Alesis
Alesis  •  21 Septembrie 2023, 13:29

Bun bun. Bravo!

parpalache
parpalache  •  20 Septembrie 2023, 09:22

Bhai Samuila!Cum sa fie regia la Colțescu,când știe și cea mai umila„***”ca regia e la MM Stoica cu Argaseala și Deaconu-cu binecuvântatea cuviosului Gheorghe din Pipera?!Colțescu doar a constatat ca n-a mai fost delegat la meciuri internaționale(cum iata este delegat Radu Petrescu-unul din cei mai penibili fluierași pro fcsb) și intrebându-se„unde a greșit”- a constatat ca nu e profitabil sa arbitrezi corect și...„s-a orientat”!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  19 Septembrie 2023, 20:59
Postat de Danemarca_Albania_2_0 pe 18 Septembrie 2023, 14:12

Sunt curios daca Sut ar fi pastrat de vreo echipa de liga a treia din Anglia daca ar merge acolo sa dea probe liber de contract. Vorbesc serios nu fac misto.

Io-s mai curios daca vreo echipa de League One va juca la vara in preliminariile CL (cupa Lipiei) vreun amical cu loserii de la 7apid aia care nu prind nici macar un loc din cele 4 de CE? :-)) Pe bune vorbesc ...

Vezi toate comentariile (69)
Comentează