SPORTURI  »  TENIS  »  CALIFICARE

Serena Williams, din nou în finală la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Serena Williams s-a calificat în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, unde o va întîlni pe Vera Zvonareva, din Rusia.

 

Favorita principală a învins-o în semifinale pe Petra Kvitova, cu 7-6 (5), 6-2. Americanca, cîştigătoare a doisprezece turnee de Grand Slam, din care trei la Wimbledon, şi-a adjudecat primul set la tie-break, după ce Kvitova a reuşit la scorul de 2-3 să facă break. În actul secund, Serena Williams s-a desprins decisiv datorită celor două game-uri cîştigate pe serviciul adversarei.

Pentru Petra Kvitova, numărul 62 mondial, accederea în semifinalele de la Wimbledon reprezintă cea mai bună performanţă a carierei. Cehoaica a ajuns în 2009 în optimile de finală de la US Open.

Serena Williams şi  Petra Kvitova au mai jucat în turul doi al turneului de la Australian Open, în 2010, cînd americanca s-a impus cu 6-2, 6-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează