SPORTURI  »  ALTELE  »  AITA

Aleargă de ziua ei pentru ei » Spadasina Ana Maria Brînză a decis să-şi marcheze aniversarea a 29 de ani alergînd la un cros pentru copii cu autism

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 19:15

S-a întîlnit cu piticii de la Asociaţia pentru Intervenţie Terapeutică în Autism (AITA) prima oară în 2011, într-o toamnă. S-a ataşat de la prima vedere, iar de atunci încearcă să le facă viaţa mai veselă.

Anul acesta o face printr-o petrecere specială. Ana Maria Brînză, care împlineşte 29 de ani pe 26 noiembrie, s-a hotărît că nu mai vrea o aniversare clasică de ziua ei, ci vrea să sărbătorească ajutînd şi alergînd. Campania "Aleargă de ziua ta" se va desfăşura timp de un an şi o are ca deschizătoare de drumuri pe ea.

Duminică, de la ora 10:00, în Parcul Tineretului, va avea loc un cros de 2,9 kilometri la care participă prietenii Anei, Alina Dumitru, Mihai Covaliu, Virgil Stănescu, Alexandru Dedu, dar şi toţi cei care vor să-i ureze la mulţi ani campioanei şi să facă o donaţie pentru mobilarea centrului AITA. Startul se va da din faţa terasei pavilion de lîngă Cafeneaua Actorilor, de pe malul lacului. "Nu se vor acorda premii, important este ca lumea să vină să facă mişcare şi să-i ajute pe pitici", a spus Ana. Proiectul însă nu se opreşte aici, timp de un an de zile, oricine se poate înscrie pe site-ul www.aleargadeziuata.ro şi îşi poate sărbători ziua alături de Ana sau de prietenii ei, cu scopul de a strînge bani pentru o cauză caritabilă.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  21 Noiembrie 2013, 14:19

Foarte frumos! Ana e un suflet mare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close