SPORTURI  »  ALTELE  »  TURNEUL PREOLIMPIC LA POLO

Am pierdut al doilea meci de la turneul preolimpic la polo » România a fost învinsă de Franța

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 20:54

Naționala de polo a României a pierdut în fața Franței, la Trieste, scor 11-12, în cel de-al doilea meci din grupa A a turneului preolimpic.

Marcatorii României au fost Szabo 3 goluri, Radu 2, Negrean 2, Gheorghe 2, Teohari 1, Popoviciu 1 gol.

România a câștigat ieri primul meci din grupă împotriva Slovaciei, cu scorul de 13-11. Naționala noastră se află în grupă cu Ungaria, Canada, Franța, Rusia și Slovacia. După două jocuri, România este pe locul 3, cu 2 puncte.

Primele patru naționale clasate în fiecare grupă din cele două se vor califica în sferturile de finală. Doar semifinalistele turneului vor obține calificarea la Jocurile Olimpice.

Primele patru clasate în fiecare din cele două grupe se vor califica în sferturile de finală, unde se va lupta încrucişat pentru semifinale. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  05 Aprilie 2016, 08:32

De la 6-12 la europene la 11-12 acum, tot cu Franta, e un progres. Ideea e ca echipa Canadei a facut egal cu Ungaria (!), chestie pe care noi n-am mai reusit-o de prin 1980 (a fost atunci un 6-6 la Olimpiada) iar Rusia e si ea un adversar foarte greu. Probabil ca locul 2 nu va mai fi reusit (locul 1 nici nu putea fi gandit) si atunci va trebui sa ne gandim macar la locul 3 in grupa. Caz in care am putea intalni echipa Olandei, ce a invins incredibil Spania in cealalta grupa. Vom vedea, dar mai avem doar de un leu speranta pentru Rio.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează