SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Antrenorul de la Digi Oradea crede că echipa lui are prima şansă la calificarea în Ligă: "Acum sîntem favoriţi!"

Orădenii şi-au băgat adversarii la fund şi la pripriu şi la figurat. Ruşii nici nu s-au văzut în apă // Foto: Ştefan Constantin
Orădenii şi-au băgat adversarii la fund şi la pripriu şi la figurat. Ruşii nici nu s-au văzut în apă // Foto: Ştefan Constantin

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 octombrie 2013 22:27

După ce echipa sa a cîştigat cu 13-8 prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, antrenorul Dorin Costrăş crede că Oradea are prima şansă să ajungă în grupe.

Campioana României, CSM Digi Oradea, este foarte aproape de calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce sîmbătă a trecut cu 13-8 de Sintez Kazan, în prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Românii au făcut un meci senzaţional, nimeni neaşteptîndu-se la o victorie la asemenea diferenţă. "Trebuie să recunosc, înainte de meci, aş fi fost mulţumit şi cu un succes la un gol", a recunoscut antrenorul Dorin Costrăş.

Tehnicianul, care a preluat Oradea în această vară, e uluit de uniunea de grup a echipei sale. "Contra ruşilor am arătat iar că Oradea e o forţă prin echipă, prin grup. Echipa s-a închegat, deşi am avut doar o lună şi jumătate la dispoziţie", a declarat Costrăş.

"Şanse doar 51 la sută!"
Cel care a antrenat ani buni în Spania, crede că Oradea e acum favorită, dar nu prea tare. "Doar 51 la sută!", spune tehnicianul. Aduce şi argumente. "Ruşii au forţă în bazinul propriu, s-au văzut întoarceri în polo şi de la mai mult de cinci goluri diferenţă, dar noi trebuie să mergem să jucăm acolo ca şi cînd pe 9 noiembrie ar fi prima manşă", a spus Costrăş.

Fratele cel mic în cîştig
Dubla dintre Oradea şi Sintez i-a adus faţă în faţă, ca adversari, pe fraţii sîrbi Gojko Pjetlovici, portarul bihorenilor, şi Dusko Pjetlovici, coordonatorul ruşilor. Ambii componenţi ai "naţionalei" Serbiei, Dusko este jucătorul mai cunoscut.

Campioni europeni şi mondiali, Dusko a cîştigat de trei ori Euroliga, cu trei echipe diferite: Pro Recco, Steaua Roşie Belgrad şi Partizan Belgrad. Fratele cel mare, Gojko, 30 de ani, a cîştigat însă duelul cu Dusko, 28 de ani. A fost cel mai bun jucător din bazin, sîmbătă seara, primind doar un gol din partea fratelui.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează