SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Au aruncat buchetul » Spadasinele și sabrerii medaliați cu bronz la CE de la Torun s-au distrat la premierea de sâmbătă seară

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2016 00:00

Campionatele Europene s-au încheiat sâmbătă la Torun cu probele pe echipe la sabie și spadă.

România a fost prezentă pe podium la ambele arme. Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu au cucerit bronzul la spadă, după ce au trecut în finala mică de Ungaria cu 27-19. Podiumul a fost completat de Franța și de Estonia. La sabie, Rusia a luat aurul, Italia Argintul și, din nou, România a cucerit bronzul. Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu au învins și ei în finala mică tot Ungaria, cu 45-32.

Pentru că festivitățile de premiere au avut loc una după alta, băieții și fetele care s-au susținut reciproc pe parcursul zilei s-au ciocnit și s-au distrat puțin. Spadasinele care au primit medaliile primele au pus în scenă o mică piesă. Ele le-au aruncat buchetele sabrerilor, care păreau nerăbdători să le prindă. Fetele s-au mai jucat așa și după etapa de Cupă Mondială de la Legnano, din luna octombrie 2015, când au ocupat locul al doilea și au aruncat buchetele către celelalte colege care erau în tribune. România a cucerit la CE de la Torun o medalie de aur, una de argint și două de bronz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bakunin
bakunin  •  29 Iunie 2016, 21:08

gsp, inaintea acestor stiri de can-can am vrea sa vedem niste comentarii tehnice care sa explice resorturile succesului fetelor noastre!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close