SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONAT MONDIAL

Ca-n filme » Ungurii fac o promovare ţintită pentru Campionatele Mondiale de scrimă din august

CONAN. Rareş Dumitrescu, campion mondial cu echipa în 2009, se potriveşte cu imaginea războinică +5   FOTO
CONAN. Rareş Dumitrescu, campion mondial cu echipa în 2009, se potriveşte cu imaginea războinică

Articol de , - Publicat joi, 18 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 20:52

Pe unul dintre afişele de la Budapesta apare Rareş Dumitrescu, unul dintre cei mai valoroşi sabreri ai ultimilor ani, retras din activitate după JO de la Londra


Budapesta va găzdui pentru a cincea oară în istorie Campionatele Mondiale, prima din 2000 încoace. Organizatorii au gîndit o promovare agresivă şi atrăgătoare, începută cu 4 luni înainte de startul competiţiei şi pornind de la afişe de filme care au legătură cu marile arme albe. Pe unul dintre ele apare, în postură de Conan, Rareş Dumitrescu, vicecampion olimpic cu echipa anul trecut la Londra. El spune că s-a mai aflat pe afişe ale unor campionate, dar cu mască şi în costum de scrimă. Adică mult mai puţin vizibil.

"M-am simţit mîndru cînd m-am văzut acolo. Au ales numai sportivi cu rezultate foarte bune la Mondiale, la Europene", spunea ieri Rareş. "Ideea de promovare e una interesantă, să legi un sport de luptă cu filmele. Pînă acum eram obişnuiţi să fim relaţionaţi mai mult cu ideea romantică, cu personaje precum Zorro sau Cei trei muschetari, dar îmi place că s-au gîndit acum la luptători mai puternici, mai fioroşi", adaugă el.

Retras din scrimă după JO de la Londra, Dumi spune că nu vrea să privească înapoi cu regret. "Încerc să nu mă gîndesc. Am luat o hotărîre care, în acest moment, e cea mai bună. Mă şi întreba cineva: «Nu ţi-e dor de scrimă?». I-am spus că mi-e dor de competiţii, de adrenalină, dar nu de antrenamente şi de plecat 7-8 luni pe an de acasă", a încheiat Rareş, care va merge la la Budapesta pentru a asista la Mondiale.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 August 2013, 22:16

A luat si omul un ban cinstit :)))

georgeudrescu
georgeudrescu  •  18 Iulie 2013, 09:08

E o idee chiar tare de promovare a unui sport mai puțin popular. Deștepți ungurii... Apropo, în România nu există extremiști radicali, suntem prea leneși pentru a fi radicali.

catalin_cj
catalin_cj  •  18 Iulie 2013, 09:02
Postat de faurul_pamantului pe 18 Iulie 2013, 01:31

cum asa?? extremistii radicali ai Romaniei, ca vaalah & co.,,, nu vor fi de acord cu aceasta campanie inaintata de vecinii nostri,,, cu imaginea unui sportiv roman in prim-plan! poate totusi se vor abtine de la vomitaturi, ca la urma urmei,,, e un gest frumos!

iar ungurii astia care sunt tot timpul impotriva noastra????? :)) sarmani romani care se baga singuri in seama. vaalah iar va posta fragmente intregi de pe google.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează