SPORTURI  »  ALTELE  »  CE NATAŢIE

Camelia Potec, în finala de la 400 m liber

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Camelia Potec s-a calificat în finala probei de 400 de metri liber, la Campionatele Europene de nataţie, de la Budapesta.


În ciuda condiţiilor meteo nefavorabile, sesiunea de dimineaţă din ultima zi a competiţiei a început cu preliminariile de la 400 metri liber feminin. Camelia Potec a luat startul în seria a doua, pe care a încheiat-o pe locul doi, cu timpul de 4:10.12 minute. La finalul celor patru serii, românca s-a clasat pe locul cinci, urmînd să concureze în finală, în această după-amiază.

La ediţia actuală a Campionatelor Europene, Camelia Potec a încheiat pe locul cinci la 800 metri liber şi locul patru la 1500 de metri liber. 

Delegaţia României a obţinut o singur medalie, de argint, prin Dragoş Agache, sîmbătă, în finala probei de 50 de metri bras.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
burgundy
burgundy  •  15 August 2010, 13:52

De ce am postat aici, la threadul cu Potec? D'aia :P, ca sa se mire ceferistii, respectiv fostii "fani" ai stelei din Cluj!

burgundy
burgundy  •  15 August 2010, 13:48

Intelegeti ce fac astia? Pun presiune pe ceilalti arbitrii, practic pe ei nu-i mai intereseaza subiectul Craciunescu, dar ii pregatesc pe ceilalti sa tremure in fata CFR-ului. Sa vedeti ce arbitraje penibile la meciurile lor o sa avem de acum inainte. Urmeaza etapa a 7-a. Nu-mi amintesc sa fi fost asa impulsiv Iuliu Muresan vizavi de prestatiile lui Tudor, Balaj sau tusierii care au facut praf intalnirile lor cu Rapid.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează