SPORTURI  »  ALTELE  »  CONCURS INTERNAŢIONAL

Cele mai importante competiţii de squash din România, în septembrie, la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 18:29

Cele mai importante două competiţii de squash din România vor avea loc la Bucureşti, la Aerosquash Baneasa, în perioada 11-14 septembrie. Peste 100 de jucători profesionişti de squash vor concura pentru marele premiu la Bucureşti, în cadrul a două mari competiţii: Romania PSA International 2014 şi Cupa Wilson Aerosquash.

Anul acesta, evenimentul adună 28 de jucători de squash de talie mondială, din 13 ţări in cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de squash organizate in România. Premiile puse in joc vor fi în valoare de 5000 de dolari.

In aceeaşi perioada va avea loc şi concursul naţional de squash – Cupa Wilson Aerosquash. 80 de jucători de squash din România se vor întrece pentru trofeu, la categoria bărbaţi (amatori, mediu, profesionişti) şi diviziile fete GSP şi juniori GSP (între 10 şi 18 ani).

Duminică, 14 septembrie, vor avea loc finalele concursurilor şi festivităţile de premiere la care vor participa oficialităţi din lumea sportului, dar şi invitaţi speciali. Gazda evenimentelor va fi prezentatorul Observatorului matinal de la Antena 1, Valentin Butnaru.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează