SPORTURI  »  ALTELE  »  BIATLON

CM de juniori/tineret: rezultatele românilor în cea de-a treia zi

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

În cea de-a treia zi a competiţiei de la Torsby, s-au desfăşurat probele de sprint, la ambele categorii de vîrstă, atît la feminin, cît şi la masculin.

 Primii sportivi care au intrat în concurs au fost băieţii de la tineret (7,5 km). Cursa a fost cîştigată de neamţul Johannes Kuhn, care a ratat o ţintă la cea de-a doua tragere prin poligon. Podiumul a fost completat de Aleksandr Pechenkin, din Rusia, cu 2 tururi de penalizare şi o întîrziere de 29.5 secunde. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat norvegianul Vetle Sjastad Christiansen care a parcurs 300 m în plus.

Reprezentantul României, Marcel Marian Dănilă, a ocupat poziţia 70. Biatlonistul român a ratat cîte 2 cartuşe la fiecare trecere prin poligon şi a avut o întîrziere de 5:01.3 minute faţă de cîştigătorul probei.

În cea de-a doua cursă programată, astăzi, sprintul juniorilor (10 km), Roland Gerbacea s-a clasat pe locul 28. Sportivul român a avut o evoluţie bună la partea de fond, însă nu s-a descurcat la fel de bine şi în poligon, unde a tras de 4 ori alături (1+3) şi a încheiat la 2:00.3 minute faţă de învingător.

Proba a fost cîştigată de Evgeny Petrov (Rusia), care a nimerit toate cele 10 ţinte. Pe următoarele 2 trepte ale podiumului au urcat 2 reprezentanţi ai Germaniei, Manuel Muller (0+1) şi Tom Barth (0+1).

Reka Ferencz a încheiat proba de sprint rezervată juniorilor pe poziţia 17. Medaliata cu aur la individual a ratat 2 ţinte la prima trecere prin poligon şi a avut o întîrziere de 2:07.8 faţă de Maren Hammerschmidt (Germania), ocupanta primului loc. Nemţoaica a fost urmată de Sophie Boilley (Franţa) şi Synnoeve Solemdal (Norvegia).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  30 Ianuarie 2010, 14:21

pana va informatii voi,va spun eu k mai avem un campion mondial.Paul Pepene a castigat cursa de 30 de km de la campionatele mondiale de juniori din germania.e a doua medalie a romaniei dupa argintul de ieri de la 20 de km.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează