SPORTURI  »  ALTELE  »  BIATLON

Colecţionarii de globuri » Martin Fourcade a cîştigat pentru a treia oară consecutiv Cupa Mondială

Articol de - Publicat luni, 24 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 00:12

Francezul Martin Fourcade a încheiat sezonul de biatlon într-un stil de mare campion. A cîştigat ieri proba de start în bloc de la Holmenkollen (Norvegia), devansîndu-i pe austriacul Landertinger şi pe slovenul Fak.

Dublul campion mondial de la Soci a avut un sezon excelent. A cîştigat pentru a treia oară Cupa Mondială, la general, primind marele glob de cristal, dar s-a impus şi în trei din cele patru stiluri de biatlon: sprint, urmărire şi start în bloc. Numai la individual, Fourcade i-a cedat globul cel mic de cristal norvegianului Emil Hegle Svendsen.

Luptă la baionetă

La feminin, lupta pentru marele glob s-a decis ieri, în ultima etapă. Finlandeza Kaisa Makarainen a devansat-o cu doar 4 puncte pe norvegianca Tora Berger, profitînd de faptul că în proba de start în bloc, de la Holmenkollen, Kaisa a terminat pe 7, iar Tora doar a 14-a. E a doua ediţie în care Kaisa se impune în Cupa Mondială, după 2011.

Makarainen a mai cîştigat globurile mici de cristal şi la sprint şi urmărire, învinsa fiind, de fiecare dată, Berger. La individual, în acest sezon s-a impus cehoaica Gabriela Soukalova, iar la proba cu start în bloc, s-a impus tripla campioană olimpică de la Soci, bielorusa Daria Domracheva.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează