SPORTURI  »  ALTELE  »  PROCES

Continuă mărturiile lui Oscar Pistorius » A izbucnit în lacrimi: "Am tras 4 focuri de armă, am vrut s-o protejez pe Reeva"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 aprilie 2014 18:33

Sportivul sud-african Oscar Pistorius a povestit, în lacrimi, că a tras patru focuri de armă în seara în care şi-a ucis iubita, el fiind convins că un hoţ se află ascuns în baie, informează Mediafax.

Îngrijorat după ce a auzit că s-a deschis geamul de la baie, sportivul a povestit că şi-a luat arma şi a mers pe bîjbîite, sprijinindu-se de pereţi pentru a-şi menţine echilibrul, fiind îngrijorat că intrusul ar putea fugi pe geam.

"Am auzit un zgomot care venea de la baie, era ca şi cum cineva ieşea de la toaletă. Pînă să realizez se se întîmplă, am tras patru focuri de armă", a spus Pistorius.

Cînd s-a întors în cameră şi nu şi-a găsit iubita în pat, a sunat după ajutor, iar apoi a spart uşa de la WC cu o bîtă de crichet.

"M-am aplecat asupra ei şi....", moment în care Pistorius a izbucnit în lacrimi. "Ea nu mai respira", a articulat el, înainte de a începe să plîngă zgomotos. Anterior, Pistorius afirmase că a "ţipat şi urlat la hoţ ca să iasă din casă".

S-a trezit în timpul nopţii, deranjat de "căldura extremă" din cameră, şi s-a dus pe balcon să caute două ventilatoare. "Atunci am auzit că s-a deschis geamul de la baie. Cred că în acel moment totul s-a schimbat. Am îngheţat. Nu era altă uşă între baie şi camera mea, doar un culoar. Primul lucru la care m-am gîndit a fost că trebuie să-mi iau arma şi să o protejez pe Reeva", a spus Pistorius.

După ce şi-a luat arma de sub pat, Pistorius susţine că s-a deplasat pentru a se plasa "între persoana care a intrat în casă şi Reeva", pe care o credea în pat. "Am mers încet deoarece mi-era teamă că această persoană poate fi deja pe culoar. Chiar în momentul în care m-am dat jos din pat, i-am şoptit Reevei să sune la poliţie. Cînd am intrat în culoarul spre baie, m-a apucat frica şi am început să urlu la hoţ să iasă din casa mea. I-am strigat Reevei să se culce la pămînt, să cheme poliţia. Am ţipat pentru ca persoana aceea să plece. Am mers de-a lungul culoarului, conştient că această persoană m-ar putea ataca în orice moment, nu aveam protezele la picioare, am încetat să mai ţip deoarece mă temeam că astfel mă va găsi", a mai spus el.

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (7)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  09 Aprilie 2014, 11:21

seems legit, cum zice americanu'... asa fac si eu, de fiecare data cand scartaie un geam, o balama, ceva, trag doua trei focuri de arma ca sa fiu sigur in caz ca e un hot. nasol cu gloantele, ca trebuie sa-mi cumpar cate o cutie-doua pe saptamana, dar e mai bine sa fii prevazator.

plischi
plischi  •  09 Aprilie 2014, 06:50

mai minte omu', da' nici chiar asa!

ambro2000
ambro2000  •  09 Aprilie 2014, 00:25

Ce voce de las are !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează