SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Corina Căprioriu şi-a aniversat ziua de naştere în cantonament şi şi-a făcut o promisiune: "Corina o să revină!"

Corina şi tortul de la împlinirea vîrstei de 28 de ani +1   FOTO
Corina şi tortul de la împlinirea vîrstei de 28 de ani

Articol de - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 22:33

Vicecampioana olimpică de judo nu are un sezon grozav, dar promite că-şi ia revanşa la Mondialele de la Celiabinsk.

Campioană europeană în 2010, vicecampioană olimpică la Londra 2012, dar şi medaliată cu bronz la Mondiale, în 2011, Corina Căprioriu nu a avut un an 2014 prea bun.

La Europenele de la Montpellier a ratat de puţin medalia, terminînd pe locul 5, iar la etapele de Grand Slam şi Grand Prix-uri, de la Budapesta pînă la Tiumen şi de la Havana pînă la Samsun, a fost mereu lîngă podium.

"Am pus prea multă presiune pe mine, m-am blocat. Sînt conştientă de faptul că nu am realizat nimic, că aşteptările sînt mari, dar o să revin. Corina se va întoarce mai puternică", a declarat Căprioriu ieri, în ziua în care a împlinit 28 de ani.

Tort şi şampanie
Judoka a sărbătorit alături de coechipierele din lotul naţional în cantonamentul de la Cluj Napoca. "Am avut voie la tort şi şampanie. Oricum stăm bine cu categoria!", a glumit Corina. "Fetele şi domnul profesor Florin Bercean mi-au făcut cadou o poşetă de firmă. Îmi cunosc gusturile", a adăugat Căprioriu.

Cea mai bună judoka română de la 57 de kilograme se pregăteşte acum pentru Mondialele de la Celiabinsk, din 25-31 august. "Acolo e important să urc pe podium. O să trag tare ca să fiu în cea mai bună formă", a încheiat Corina.

Îndrăgostită de Cuba
Dintre locurile în care a mers în acest an pentru a participa la concursuri, Corina Căprioriu s-a îndrăgostit de Havana şi Cuba. "Mi-a plăcut extraordinar. Oamenii sînt absolut senzaţionali, oraşul e superb! Eu nu am trăit vremurile dinainte de Revoluţie, dar din citite, parcă ne-am întors în timp, la Havana. E ceva, aşa, vintage", a declarat Corina, care a fost pentru prima dată în Cuba, la începutul lunii iunie.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează