SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE SCRIMĂ

Bronz la Mondialele de scrimă! Cosmin Hănceanu a cucerit medalia de bronz! Transmite-i un mesaj!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2010 00:00

În prima zi a Campionatelor Mondiale de scrimă care se desfăşoară la Paris, Cosmin Hănceanu a adus prima medalie pentru delegaţia României, cucerind bronzul în proba de individual masculin.

UPDATE 2/ Cosmin Hănceanu a rămas cu medalia de bronz, fiind primul succes obţinut de delegaţia României la Paris. Românul a pierdut, în semifinale, cu 10-15 în faţa lui Young Woo Won. Chiar dacă nu a ajuns să se lupte pentru aurul mondial, românul a reuşit un concurs foarte bun.

UPDATE 1/ Cosmin Hănceanu s-a calificat în semifinalele de la Campionatele Mondiale şi are asigurată cel puţin medalia de bronz!
Românul a cîştigat asaltul în faţa rusului Alexey Yakimenko, cu 15-13 şi urmează să-l întîlnească pe Young Woo Won (Coreea) în lupta pentru calificarea în finală


UPDATE/ Cosmin Hănceanu s-a calificat în sferturile de finală ale probei individuale de sabie. Românul l-a învins, fără probleme, pe ucrainianul Dmytro Pundyk, cu 15-10.

Hănceanu îl va avea drept adversar pe rusul Alexey Yakimenko (Rusia) care l-a eliminat pe principalul favorit, Eun Seok Oh (Coreea de Sud), cu 15-12.

România a fost reprezentată atît în concursul feminin, cît şi în cel masculin. Revenit după o accidentare care l-a ţinut mai bine de jumătate de an departe de sala de antrenament, Rareş Dumitrescu, vicecampionul mondial de la ediţia trecută, a fost eliminat în şaisprezecimi de Dimitri Lapkes (Belarus), 14-15, după ce a condus cu 13-9.

Cel de-al doilea reprezentant al României, Florin Zalomir, a pierdut tot la limită, 14-15, în faţa lui Aron Szilagyi (Ungaria), în şaisprezecimi, după un asalt foarte echilibrat.

Tiberiu Dolniceanu şi Cosmin Hănceanu s-au duelat în turul al doilea al competiţiei, învingătorul fiind cel din urmă. Hănceanu s-a impus cu 15-10 şi a rămas singurul român din competiţie care urmează să concureze împotriva lui Dmytro Pundyk (Ucraina).

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
annuka
annuka  •  06 Noiembrie 2010, 22:38

Felicitari Cosmin!Felicitari Cova! Transmisiuni in direct semifinale si finale pe eurosport. ,,Gazeta de fotbal”......este totusi o medalie la mondiale...prima pagina ceva???

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  06 Noiembrie 2010, 19:08

Bravo lui, pacat ca n-a ajuns in finala!

mihucati
mihucati  •  06 Noiembrie 2010, 18:53

felicitari sportivului si cred ca aceasta trebuia sa fie stirea de prima pagina nu mocirla din fotbalul lui Mitica si Mirciulica

Vezi toate comentariile (9)
Comentează