SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Din nou pe podium » Echipa României și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene din Rusia

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2015 00:00

Szocs, Samara și Dodean-Monteiro au învins ieri Polonia cu 3-2 și joacă azi în semifinale cu Ucraina. 2013 este anul în care ”tricolorele” au cucerit ultima distincție la CE

România a fost mai mereu printre țările medaliate la Campionatele Europene. 2015 trece și el pe o listă lungă a distincțiilor obținute de echipa tricoloră. Bernadette Szocz, Elizabeta Samara și Daniela Dodean-Monteiro au luptat ieri în sferturile de finală cu Polonia. Cîștigătoarea avea să-și asigure locul pe podiumul european de la Ekaterinburg.

Confruntarea a început cu o înfrîngere suferită de Berni în fața polonezei naturalizate Qian Li. Au venit apoi victoriile reușite de Eliza și de Dana. Polonia a egalat o dată cu succesul lui Li în fața Elizabetei Samara. Meciul decisiv, cel care a decis confruntarea, a fost cîștigat de Szocs, care a zburdat de bucurie spre tabăra tricoloră. România are medalia asigurată, dar azi luptă pentru a-i îmbunătăți strălucirea, în semifinale, contra Ucrainei.

8 medaliiavea în palmares echipa feminină la CE înainte de competiția din Rusia, dintre care 3 de aur, 4 de argint și 1 de bronz

România-Polonia 3-2

Szocs-Li 0-3
Samara-Grzybowska 3-2
Dodean-Monteiro-Partyka 3-2
Samara-Li 2-3
Szocs-Grzybowska 3-2

Nistor și Auraș la EuropaFM

Media. Luni seara, de la 21:00, la Europa FM, directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, va avea invitați de marcă la emisiunea Tribuna Zero. Mihai Nistor, proaspătul campion mondial la categoria supergrea în versiunea AIBA Pro Boxing, și Relu Auraș, antrenorul său, vin să povestească prin ce au trecut pentru a atinge o astfel de performanță. Pentru a intra în dialog cu invitații puteți suna la numărul de telefon 0372. 069. 599.

Au luat un set

Volei. Echipa feminină a înregistrat ieri al doilea insucces la Campionatele Europene, care se desfășoară în Olanda și Belgia. Fetele antrenate de Guillermo Gallardo s-au înclinat în fața Germaniei cu 1-3 (-14, 24, -15, -19). Sîmbătă, "tricolorele" au fost învinse cu 3-0 de Cehia. România mai are de disputat un singur meci în grupa D de la Eindhoven, azi. împotriva Serbiei. Prima clasată din grupă se califică în sferturi de finală, iar echipele clasate pe 2 și 3 se vor lupta într-un baraj pentru a intra între primele opt.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  28 Septembrie 2015, 10:56

S-au calificat în finală, zic eu la pas. Samara extraordinară, Dodean la fel, Bernadette puțin distrasă, greșind prea mult. Jucătoare valoroasă dar inconstantă. Fără răbdarea de a construi punctul și greșind copilărește la mingi ușoare. Să vedem cu cine vom juca în finală.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează