SPORTURI  »  ALTELE  »  ALEGERI SUA

GALERIE FOTO Cine e iubita unui mare sportiv, pusă la zid de Donald Trump: „Nu fi nerecunoscătoare! El n-a făcut nimic pentru tine”

Donald Trump +46   FOTO
Donald Trump

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 12:34 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 13:36

Într-o postare pe Truth Social, rețeaua proprie de socializare, fostul președinte SUA Donald Trump a „somat-o” pe Taylor Swift, iubita lui Travis Kelce, de la Kansas City Chiefs să nu-l susțină pe actualul președinte Joe Biden la următoarele alegeri. Cântăreața a fost prezentă într-o lojă VIP la finala Super Bowl, câștigată de echipa antrenată de Andy Reid, după (25 - 22) cu San Francisco 49ers.

Trump și-a atribuit merite pentru succesul financiar colosal al lui Swift, numind o eventuală susținere a lui Biden „neloială față de omul ți-a adus atât de mulți bani”.

Taylor Swift a făcut haos în lojă la Super Bowl » Cum au surprins-o camerele TV
SUPER BOWL LVIII
Taylor Swift a făcut haos în lojă la Super Bowl » Cum au surprins-o camerele TV

„Am semnat şi am fost responsabil pentru Legea de modernizare a muzicii, dată pentru Taylor Swift şi pentru toţi ceilalţi artişti muzicali. Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor şi nu va face niciodată”, a scris Trump pe reţeaua sa Truth Social.

Trump face referire la legislaţia pe care a semnat-o în 2018 menită să modernizeze legile privind drepturile de autor.

„Nu are cum să îl susţină pe coruptul Joe Biden, cel mai rău şi mai corupt preşedinte din istoria ţării noastre, şi să fie neloială omului care i-a adus atât de mulţi bani”, a mai scris Trump.

+42 FOTO

La sfârșitul lunii trecute, un raport al New York Times potrivit căruia echipa lui Biden caută să obțină sprijinul lui Swift a alimentat un lanț de conspirații, inclusiv una potrivit căreia NFL a aranjat meciurile pentru a o favoriza pe Kansas City Chiefs, iar Swift să poată oferi sprijinul în fața unei audiențe mari de televiziune la meci, scrie Politico.

Swift l-a susținut pe Biden în detrimentul lui Trump în 2020, dar nu a dat niciun indiciu că o va face din nou la următoarele alegeri.

Trump a mai spus că îl apreciază pe Travis Kelce „chiar dacă poate fi liberal și probabil că nu mă suportă”. Kelce a atras furia dreptei pentru că a apărut cândva într-o campanie de promovare a vaccinului anti-Covid.

Răspunsul lui Joe Biden la acuzațiile lui Donald Trump

Staff-ul lui Biden s-a amuzat pe seama teoriilor conspirației. După victoria lui Chiefs, pe contul X (n.r. - fost Twitter) al președintelui a apărut următoarea postare: „Așa cum am decis-o noi”, împreună cu o memă a Dreptei care îl înfățișează pe Biden cu un aspect demonic.

Legea de modernizare a muzicii, despre care Trump a afirmat că a fost ideea sa, a actualizat legislația privind drepturile de autor pentru a adapta mai bine plățile pentru redevențe (n.r. - datorie, obligație, rentă care se plătește periodic la date fixe și sub formă de cotă fixă) și licențe la era streaming-ului muzical. A fost un efort bipartizan puternic, susținut în unanimitate atât de Cameră, cât și de Senat. Unul dintre avocații implicați, Dina LaPolt, a declarat duminică pentru Variety că Trump „nu a făcut nimic cu privire la legislația noastră în afară de a o semna”, scrie The Guardian.

Citește și alte articole:

Ryan Reynolds, postare de două milioane de like-uri în timp ce soția urmărea Super Bowl lângă Taylor Swift
SUPER BOWL LVIII
Ryan Reynolds, postare de două milioane de like-uri în timp ce soția urmărea Super Bowl lângă Taylor Swift
Au pus camerele pe ea la Super Bowl și nimeni nu se aștepta la ce a urmat » Fanii au luat-o razna!
SUPER BOWL
Au pus camerele pe ea la Super Bowl și nimeni nu se aștepta la ce a urmat » Fanii au luat-o razna!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează