SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE CANOTAJ

Echipajul feminin de 8+1 rămîne pe podiumul Mondialelor » Canotoarele au cucerit medalia de bronz

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2010 00:00

Echipajul de 8+1 feminin al României a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de canotaj care se desfăşoară în Noua Zeelandă.


Echipajul de 8+1 feminin al României a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de canotaj care se desfăşoară în Noua Zeelandă.

Roxana Cogianu, Ionela Zaharia, Maria Diana Bursuc, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupaşcu, Eniko Mironcic şi cîrmaciul Teodora Stoica s-au clasat pe locul trei în finala probei, fiind cronometrate cu timpul de 6:18.96, în spatele reprezentantelor Statelor Unite ale Americii şi ale Canadei.

Chiar dacă după 1500 m, româncele se aflau pe locul patru, cele nouă canotoare au reuşit să le întreacă pe sportivele din Marea Britanie pe ultimii metri, menţinînd România pe podium şi la această ediţie a Mondialelor.

Medalia cucerită de echipajul de 8+1 este singurul succes obţinut de delegaţia României, după ce echipajul  feminin de dublu rame a ratat calificarea în finala A a probei, impunîndu-se în finala B.

Ambele echipaje au urcat pe treapa a doua a podiumului la ultima ediţie a Campionatelor Mondiale care s-au desfăşurat în Polonia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dani26
dani26  •  08 Noiembrie 2010, 00:59

Slava cerului ca e si bronz....ce prime primesc ale noastre si ce prime primesc nord-amercancele(atata cele din SUA cat si cele din Canada)?ce conditii de pregatire au ale noastre si ce conditii au astea? Am invins Marea Britanie....deja e ok....ne asteptal la prea mult , cand stim cu totii ca nu mediatizeaza altceva decat fotbal.Mediatizare aproape nula, bani aproape deloc....ce putem vrea?Bravo fetelor!!!!este mai mult decat bine, sunteti niste luptatoare si ne mandrim!

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  07 Noiembrie 2010, 13:28

Sincer, mi se pare slabut rezultatul. Ne luptam cu americancele pentru aur, hai era bun si argintul, dar bronzul... Ne-am cam dus degeaba pana la capatul lumii. Daca nici echipajul de 8+1 nu mai lupta pentru aur, atunci slabe sperante pentru Londra.

yellowviper
yellowviper  •  07 Noiembrie 2010, 10:04

aveam nevoie de aur :( Trebuie facut ceva sa infrangem pe cele din afara Europei. Prea ne-am saturat de infrangeri!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează