SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Flori pentru băieţi » Naţionala de Polo a revenit ieri în România

Poloiştii au primit trandafiri albi de la ANST şi orhidee mov de la COSR // Foto: Alex Nicodim
Poloiştii au primit trandafiri albi de la ANST şi orhidee mov de la COSR // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 20:51

Poloiştii "tricolori", care tocmai au obţinut calificarea la JO de la Londra, au fost primiţi ieri cu fast la salonul oficial al aeroportului Henri Coandă.

8 meciuri în 8 zile, locul patru şi biletul pentru Olimpiada de vară, 22 de ore de zbor pe drumul de întors acasă. Pe scurt, aceasta ar fi povestea echipei naţionale a României la turneul preolimpic de la Edmonton, poveste care s-a încheiat ieri cu flori şi felicitări la salonul oficial de pe aeroportul Henri Coandă.

"Patru ani ne-am pregătit pentru această performanţă, care a reprezentat pentru mulţi dintre noi ultima şansă de a participa la o Olimpiadă", a declarat ieri, la sosire, căpitanul Cosmin Radu, transformat în purtătorul de cuvînt al "tricolorilor". Pentru poloişti, turneul din Canada a fost mai degrabă un război psihologic decît unul de anduranţă. "Cel mai încordat moment a fost meciul decisiv, cel cu Brazilia. Nici unul dintre noi nu a vrut să retrăiască eşecul din 2008, cel cu Canada, cînd am ratat pe ultima lungime calificarea la Beijing", a continuat Radu.

Înainte de întrecerile de la Londra, competiţie la care elevii lui Istvan Kovacs şi-ar dori o clasare pe locurile 1-6, e programată tragerea la sorţi a grupelor olimpice. Aceasta va avea loc în luna mai şi poloiştii îşi doresc să evite echipele slave. "Ar fi bine să nimerim împreună cu Spania, Kazahstan, Australia, Grecia sau Anglia. Toate aceste echipe sînt de nivelul nostru", a explicat Cosmin Radu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează