SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

FOTO Asistent pentru o zi » Caroline Wozniacki a încercat să îl ajute pe iubitul ei, Rory McIlroy, la golf

Rory McIlroy și Caroline Wozniacki s-au distrat pe terenul de golf de la Augusta // Foto: Reuters +2   FOTO
Rory McIlroy și Caroline Wozniacki s-au distrat pe terenul de golf de la Augusta // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 21:02

Caroline Wozniacki a încercat o nouă meserie. Ea a fost caddie pentru prietenul său, golferul Rory McIlroy.

Fostul lider mondial testează lumea de dincolo de tenis. După ce a fost model pentru propria linie de lenjerie intimă, Caroline a făcut pe caddie-ul pentru prietenul său, Rory McIlroy, la un concurs care a precedat Masters-ul de la Augusta. Îmbrăcată într-o salopetă albă, daneza a cărat crosele irlandezului la competiţia la care e tradiţie ca jucătorii să vină cu familiile.

Glumind, Caroline a spus că a primit un cec gras: "I-am făcut şi reducere!!", a spus rîzînd daneza la ESPN. Rory s-a bucurat de prezenţa prietenei lui şi chiar a lăsat-o să lovească mingea o dată, la gaura 9. "A fost o zi specială. Caroline trebuia să vină încă de anul trecut la acest concurs, dar pînă la urmă n-a mai putut. Mă bucur că e în această săptămînă cu mine şi că ne-am putut bucura de o după-amiază împreună pe terenul de golf", a spus irlandezul în vîrstă de 23 de ani.

Rory şi Caroline s-au amuzat, au jucat golf şi chiar s-au sărutat în iarba de la Augusta, Georgia. La finalul zilei, daneza a scris pe Twitter: "M-am distrat de minune azi. Mă bucur totuşi că nu o să mai fiu nevoită să port acel costum prea curînd".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cfrclujole
cfrclujole  •  15 Aprilie 2013, 20:04

Bravo ei!...:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează