SPORTURI  »  ALTELE  »  KARATE

FOTO Federaţia Română de Karate caută talente » Campionat naţional pentru juniori, cadeţi şi U21

Foto: Bogdan Fechită +4   FOTO
Foto: Bogdan Fechită

Articol de - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 14:19

Federaţia Română de Karate (FRK) va organiza în acest weekend un campionat naţional dedicat juniorilor, cadeţilor şi sportivilor U21. Cei 400 de karatişti înscrişi în competiţie se vor duela timp de două zile pe mai multe categorii.

"Campionatul din acest weekend reprezintă preambulul marelui Mondial din Spania, dar şi criteriul de selecţie, prin acumulare de puncte, pentru selecţia finală a loturilor de Cadeţi, Juniori şi U21 pentru anul 2014", a declarat Lucian Băroiu, preşedintele Federaţiei Române de Karate în conferinţa de presă susţinută azi.

FRK va deplasa la Campionatul Mondial din Guadalajara un lot de 22 de sportivi, aflaţi sub îndrumarea antrenorului Rodolfo Bancone. Turneul va avea loc în luna noiembrie a acestui an.

"Ne dorim ca sportivii care vor face deplasarea să ne reprezinte cu deminitate. Vrem să facem o figură frumoasă şi să nu mai părăsim competiţia din primele tururi", a mai afirmat preşedintele FRK.

Băroiu a vorbit şi despre situaţia karate-ului din acest moment şi a susţinut că acesta este cel mai practicat sport:  "Karate-ul din România se află pe un drum bun, un drum al normalităţii. Sîntem sportul cel mai practicat în ţară. Dorim să ne continuăm drumul către obiectivul de educare a tinerei generaţii în spiritul Karate-ului, respectînd sloganul federaţiei noastre devenit prioritar: «Karate pentru educaţia copilului tău!»"

Campionatul Naţional de Karate pentru Cadeţi, Juniori şi U21 va fi organizat în perioada 19-20 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Programul competiţiei:

Sîmbătă, 19 octombrie
ora 09:00 - 12:30: Eliminatorii şi Finale kata
ora 12:30 - 13:30: Deschidere oficială a competiţiei
ora 13:30 - 21:00: Eliminatorii şi Repasaj kumite

Duminică, 20 octombrie
Ora 09:00 - 14:00: Finale Kumite şi Festivităţi de premiere
ora 13:00 - 14:00: Pauză
ora 14:00 - 19:00: Finale Kumite şi Festivităţi de Premiere

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează