SPORTURI  »  ALTELE  »  TRAGEDIE

Marele campion din UFC, sfâșiat după moartea fiului de numai 15 luni: „Băiețelul meu zace fără viață!”

Francis Ngannou // foto: Guliver/gettyimages
Francis Ngannou // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 17:35 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 17:39

Kobe, fiul fostului campion UFC Francis Ngannou (37 de ani), s-a stins din viață. El avea doar 15 luni.

Tragedie în familia camerunezului Francis Ngannou, fost campion la categoria grea în UFC. Fiul acestuia, Kobe, în vârstă de numai 15 luni, a decedat.

Francis Ngannou, mesaj sfâșietor după decesul fiului

„Era prea devreme să fi plecat dintre noi, dar totuși a făcut-o. Băiețelul meu, prietenul meu, partenerul meu Kobe era plin de viață și de bucurie. Acum zace fără viață. I-am strigat numele iar și iar, dar nu răspunde.

Am fost cea mai bună versiune a mea în preajma lui, iar acum nu am habar cine sunt. Viața este atât de nedreaptă, ne lovește unde ne doare cel mai tare.

Cum faci față la așa ceva? Cum trăiești cu asta? Vă rog, ajutați-mă dacă aveți vreo idee, pentru că nu știu ce să fac”, a scris Ngannou pe rețelele de socializare.

Cu două ore anterior, el publicase un mesaj criptic: „Care este scopul vieții dacă lucrul împotriva căruia luptăm din răsputeri să scăpăm este cel care până la urmă ne lovește cel mai tare?! De ce este viața atât de nedreaptă și nemiloasă? De ce ne ia viața ceea ce nu avem? Sunt al naibii de obosit”.

Alt fost campion din promoția UFC, irlandezul Conor McGregor, i-a răspuns lui Ngannou: „Îmi pare atât de rău să citesc asta, Francis! Pot doar să-mi imaginez durerea pe care o simți acum, îmi pare atât de rău. Mă rog ca Dumnezeu să-i păstreze cel mai bun și sigur loc în Rai până vă veți reîntâlni”.

Cauza decesului nu a fost dezvăluită.

Francis Ngannou a luptat în UFC până în 2022. A trecut în 2023 la box, înfruntându-i până acum pe Tyson Fury și Anthony Joshua, doi dintre cei mai renumiți pugiliști din lume.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează