SPORTURI  »  ALTELE  »  HALTERE

Junioara-minune » Elena Andrieş a reuşit trei performanţe la Campionatele Europene

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 aprilie 2013 21:16

Ramona Elena Andrieş, 18 ani, a cîştigat, ieri, trei distincţii la Campionatele Europene de seniori de la Tirana.

Ramona Elena Andrieş are un viitor promiţător şi un trecut plin de medalii în competiţiile juniorilor. Ieri, ea şi-a adăugat în palmares şi primele distincţii la seniori la Campionatele Europene de la Tirana. Fata de 47,88 kg a urcat pe podium încrezătoare şi a reuşit o performanţă de top la stilul smuls: 81 de kilograme.

Această greutate i-a adus medalia de argint la acest stil. După o pauză de cîteva minute, sportiva care s-a apucat de haltere în 2005 a încercat la aruncat din prima 93 de kilograme, dar a ratat. După ce şi-a tras un pic sufletul a încercat din nou şi de data aceasta a reuşit.

Mai avea o singură încercare şi haltera cîntărea 98 de kilograme. Concentrare, determinare şi românca aruncă. Părăseşte podiumul de concurs sărind de bucurie. Încă nu ştie că are şi aici medalie, una de bronz.

Cu un total de 179 kg ar fi putut să ia argintul şi la total, dar azera Silvia Anghelova, care a adunat acelaşi total, e mai uşoară cu doar trei grame şi de aceea urcă pe locul al doilea, iar Andrieş coboară pe poziţia a treia.

Medalia de aur a fost cucerită de italiana Caterina Pagliaro, cu un total de 181 kg.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cfrclujole
cfrclujole  •  15 Aprilie 2013, 21:30

Bravo!

costanb
costanb  •  09 Aprilie 2013, 22:47

Felicitari pentru reusita,felcitari se cuvin si antrenorului,precum si clubului care a format-o si despre care jurnalistii nu sufla o vorba.Cred ca o fi secret !

angrydog
angrydog  •  09 Aprilie 2013, 17:16

Bravo frumoasa ta-tii !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează