SPORTURI  »  ALTELE  »  LUPTE GRECO-ROMANE

Luptătorul Peter Farkas a fost extrădat

Farkas
Farkas

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Andorra a autorizat extradarea în Ungaria a fostului campion olimpic la lupte Peter Farkas, condamnat în ţara sa la şapte ani de închisoare pentru încalcarea legislaţiei privind substanţele stupefiante, a anunţat, miercuri, agentie MTI, citînd surse judiciare de la Budapesta, informează AFP. 
Poliţia ungară are la dispozitie 30 de zile pentru a-l transfera pe medaliatul cu aur la lupte greco-romane (82 kg) de la Jocurile Olimpice de la Barcelona.  Peter Farkas, în vîrstă de 41 de ani, a fost reţinut la 27 decembrie 2009 în Andorra, la mai puţin de două săptamîni după verdictul prin care era condamnat la şapte ani de închisoare. Farkas a fost găsit vinovat pentru că a cultivat numeroase plante din care se extrage marijuana, împreună cu fratele său şi cu încă o persoană, în gradina casei lor de la periferia oraşului Budapesta.
La 10 decembrie 2009, el a fost condamnat în lipsa, de un tribunal din Budapesta, la şapte ani de închisoare, la fel ca şi fratele său. Verdictul, pronuntat în apel, a prelungit cu un an pedeapsa hotărîtă anterior.  Cea de-a treia persoana acuzată în acest caz a primit o condamnare de saşe ani. Arestat în toamna anului 2004, fostul sportiv a reusit sa fuga în noiembrie 2008, imediat după anunţarea verdictului initial în cazul său, la fel ca ceilalţi doi acuzaţi. (MEDIAFAX)
Sursă foto: www.sulinet.hu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează