SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONAT MONDIAL

Minunea franceză » Yannick Agnel, campion olimpic la 200 m, şi-a completat ieri palmaresul cu titlul mondial

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 iulie 2013 21:27

Cu două luni înainte de Mondiale, el şi-a schimbat antrenorul alegînd să lucrez cu cel care l-a pregătit pe Michael Phelps


În Palau Sant Jordi din Barcelona seara a fost deschisă de una dintre cele mai aşteptate finale. Cea de la 200 de metri liber. În bazin urmau să se întreacă Yannick Agnel, campionul olimpic, şi Ryan Lochte, campionul mondial. Însă francezul în vîrstă de 21 de ani a transformat cursa. A pornit foarte tare şi i-a lăsat pe toţi ceilalţi în urmă. Chiar dacă au fost patru lungimi de bazin, nimeni nu şi-a pus problema care va fi cîştigătorul medaliei de aur. "Nu mă aşteptam la acest rezultat, am intrat în finală cu al treilea timp şi nu m-am gîndit decît să savurez cursa. Am simţit vibraţia pozitivă, dar mă temeam că am pornit prea repede", a spus Agnel, care a parcurs cei 200 m în 1:44,20. Podiumul a fost completat de americanul Conor Dwyer (1:45,32) şi de rusul Danila Izotov (1:45,59). Lochte a sosit al patrulea.

Francezul a decis cu două luni înainte de Mondiale să se despartă de antrenorul care-l dusese la titlul olimpic şi s-a îndreptat către mentorul lui Michael Phelps, Bob Bowman pentru un plan pe termen lung în care au ca linie de sosire JO de la Rio. La Barcelona, el este însoţit de Fernando J. Canales, un apropiat al lui Bowman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dreamer123
dreamer123  •  31 Iulie 2013, 02:00

mda....la olimpiada se vede adevarata capacitate..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează