SPORTURI  »  ALTELE  »  STEAUA-CSM ORADEA 8-11 (SCOR GENERAL 0-3)

Monopol pe titlu » CSM Oradea a cucerit al optulea titlu consecutiv la polo

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 23:24

CSM Digi Oradea a cîştigat aseară al optulea titlu consecutiv, bihorenii dominînd autoritar competiţia internă din 2007. Oradea a cîştigat aseară al treilea joc al finalei cu Steaua, 11-8, chiar în bazinul din Ghencea, şi şi-a trecut în cont al optulea titlu consecutiv.

Practic, din 2006, cînd la Oradea s-au pus bazele unei echipe puternice, nimeni nu a mai reuşit să oprească supremaţia ardelenilor, fie că finalista s-a numit Steaua, Dinamo sau Rapid.

După ce cîştigaseră săptămîna trecută ambele partide în bazinul propriu, 9-6 şi 11-7, Oradea mai avea nevoie de un singur punct în următoarele trei jocuri potenţiale.

Orădenii au fructificat însă prima oportunitate şi s-au impus aseară în Ghencea, 11-8. Steaua a pus probleme campionilor pînă la pauză, după primele două "sferturi" în bazin consemnîndu-se egalitatea: 4-4.

În partea a doua însă, Oradea şi-a impus superioritatea şi experienţa acumulată în meciurile de Liga Campionilor. Cosmin Negrean a fost imposibil de ţinut, orădeanul marcînd mai mult de jumătate din golurile echipei sale: 6!

La final, cînd arbitrii au fluierat finalul, orădenii şi-au aruncat, conform tradiţiei, antrenorul în apă. Dorin Costrăş era însă pregătit, avea haine de schimb.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
salaaurel
salaaurel  •  29 Aprilie 2014, 10:35

Tontolane nu sesizezi DNA , ptr ca asta din Oradea au avut tupeul sa câștige ptr a8a oară titlul la polo?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează