SPORTURI  »  ALTELE  »  K-1

Moroşanu, KO în 25 de secunde!!!

Articol de - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Cătălin Moroşanu nu a rezistat nici măcar o repriză în faţa francezului Fredy Kamoyo. A început puternic cu o serie de pumni şi a terminat cu arcada spartă şi plin de sînge, iar asta chiar la prima lovitură a adversarului!


Kamayo nu a stat mult pe gînduri şi l-a trimis la podea pe "Moartea din Carpaţi", după ce i-a aplicat acestuia un genunchi în plină figură. Experienţa primului român care a ajunge într-un circuit oficial de K-1 s-a terminat după numai 25 de secunde!

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (320)
 •  12 Decembrie 2008, 01:44

lasasi bre moartea an pace ca toti sunteti buni la vb si comentarii

 •  14 Iunie 2008, 22:15

ba ciobane teai facut de cacat la amsterdan ce crezi ca asea se intimideaza un adversar in ring te crei la tine in sat la bodega de la marginea satului dute cu vecinii tai la sapa ca nu esti bun de altceva

 •  24 Mai 2008, 01:29

esti tare...ai inceput bine..asta e...se mai intampla...nu ii lua in seama pe toti fraierii care scriu tampenii ..o sa ajungi mare ...desi esti mic :)

Vezi toate comentariile (320)
Comentează