SPORTURI  »  ALTELE  »  SPORTURI

Olimpicul James Bond a murit » Cascadorul care a interpretat rolul agentului 007 la JO 2012 a suferit un accident mortal

Mark Sutton înainte de un salt de base jumping +1   FOTO
Mark Sutton înainte de un salt de base jumping

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 15 august 2013 21:00

Cascadorul Mark Sutton, cel care s-a paraşutat în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 27 iulie 2012, şi care a jucat rolul lui James Bond, şi-a pierdut ieri viaţa.

Fost ofiţer al armatei britanice, Sutton a făcut un salt dintr-un elicopter, în zona Martigny, în Alpii elveţieni, în cadrul unui eveniment demonstrativ. Cascadorul, în vîrstă de 41 de ani, s-a zdrobit de o stîncă şi a murit pe loc.

Acesta sărise împreună cu un alt coleg de la o altitudine de aproximativ 3.000 metri şi urmau să zboare pînă aproape de pămînt cu ajutorul costumelor speciale cu aripi, gen Batman. Doar pentru aterizare se foloseşte o paraşută, Sutton nemaiajungînd însă s-o deschidă.

"Sutton făcea parte dintr-un grup de 20 de camarazi consideraţi cei mai buni zburători din lume", a declarat un ofiţer al poliţiei locale, care a precizat că va fi efectuat un test ADN formal pentru identificare.

Mark Sutton a devenit celebru după ce, anul trecut, în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, a jucat rolul lui James Bond şi a marcat spectaculos momentul în care şi-a făcut apariţia Regina Angliei.

Agentul 007 s-a paraşutat dintr-un elicopter deasupra Stadionului Olimpic, alături de un alt cascador, costumat în Regină, şi au aterizat pe gazon. Ulterior, în loja oficială şi-au făcut apariţia adevăratele personaje, Regina Elisabeta a II-a şi Daniel Craig.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
s0ny18
s0ny18  •  16 August 2013, 09:53

Astia sunt aia care ziceau la scrima ca romania a intors meciul cu Ungaria de la 40-45 cand 45 e scorul care ii trebuie castigatorului. era 40-44 dar ce mai conteaza? .... doar in aceeasi fraza au spus ca Badea a dat 5 tuse consecutive deci la ei matematica merge 40-45 / 40+5 =45 => 45-45 = invngator Romania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează