SPORTURI  »  ALTELE  »  PROCES

Parcul auto al MTS, sub sechestru! » Ministerul va rămîne fără o parte din cele peste 50 de autoturisme pe care le are

Articol de - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 23:30

În urma unui proces pierdut cu un fost angajat, ministerul va rămîne fără o parte din cele peste 50 de autoturisme pe care le are în proprietate.

Parcul auto al Ministerului Tineretului şi Sportului, format din peste 50 de autoturisme, se află sub sechestru. Instituţia condusă de Gabriela Szabo a ajuns în această situaţie după ce a pierdut procesul intentat în urmă cu 4 ani de fostul director al DJTS Buzău, Dan Răspopa, fiind obligată la plata a 53.000 de lei, sumă reprezentînd salariul pe care trebuia să-l primească Răspopa din momentul în care a fost destituit.

Pe lîngă aceşti bani, MTS mai trebuie să plătească alte 50.000 de lei, contribuţii sociale. "Am renunţat să aştept să fiu repus în funcţie, dar la banii pe care i-am pierdut din cauza lor, nu", a declarat ieri Răspopa.

Acestuia i-a mai rămas doar să-şi aleagă cîteva maşini din parcul auto al MTS pe care să le scoată la licitaţie pentru a-şi recupera banii. "Evaluatorul trebuie să vadă maşinile. Bineînţeles că le vom alege pe cele care se vînd cel mai bine", a adăugat fostul director.

Mărcile celor 50 de autovehicule, cu o vechime de pînă la 8 ani, sînt BMW, Nubira, Dacia 1310, Logan, Passat, Mercedes şi Toyota, înmatriculate pe numele MTS, ANS, ANST, DSJ Tulcea, DSJ Gorj. "Dacă autoturismele sînt în stare bună, sînt tentat să aleg BMW-ul şi Mercedesul", a mai spus Răspopa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează