SPORTURI  »  ALTELE  »  KAIAC CANOE

Patru pe doi » Echipajul de kaiac patru a obţinut medalia de argint la Zagreb

Traian Neagu, Toni Ioneţicu, Ştefan Vasile şi Petruş Gavrilă, vicecampionii de la Zagreb
Traian Neagu, Toni Ioneţicu, Ştefan Vasile şi Petruş Gavrilă, vicecampionii de la Zagreb

Articol de - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 24 iunie 2012 21:38

Belgrad bronz, Zagreb argint. Londra urmează. Acestea sînt isprăvile celor patru băieţi din kaiac la Campionatele Europene.

Traian Neagu, Toni Ioneţicu, Ştefan Vasile şi Petruş Gavrilă au luat apa de pe lacul Jarun la întrebări cînd nu trecuseră decît nouă minute peste ora 10:00, ora locală. Atunci cînd mulţi croaţi încă nu se treziseră. Şi cînd puţini dintre ei luaseră loc în tribune.

Cursa a fost una palpitantă, cu reveniri şi pierderi de ritm şi de locuri, cu urcări şi coborîri şi cu nişte învingători surpriză, unii care au venit de pe primul culoar şi din Danemarca. Românii au fost la 292 de miimi de secundă de aur. Poate de aceea au părut un pic supăraţi la ceremonia de premiere. Au mai făcut un pas, după bronzul de la Belgrad, a venit argintul de la Zagreb.

România a adunat la aceste Campionate Europene 5 medalii, dintre care 2 de aur şi 3 de argint. A doua medalie de aur a fost cîştigată ieri de Florin Comănici la canoe unu, 5.000 de metri. La paracanoe, România a cucerit două medalii de aur prin Mihaela Lulea şi Iulian Şerban.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează