SPORTURI  »  ALTELE  »  CM 2018

Pierde Anglia găzduirea Cupei Mondiale de fotbal din 2018 din cauza Wimbledon-ului?

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2010 00:00

Şansele ca Marea Britanie să obţină voturile necesare pentru a cîştiga organizarea Cupei Mondiale din 2018 au scăzut din cauza tenisului.

 

Englezii au un motiv de îngrijorare înaintea votului care va desemna gazda CM 2018 la fotbal, ce va avea loc pe 2 decembrie. Candidatura îi este pusă în pericol chiar de celebrul turneu de tenis de la Wimbledon, care se va desfăşura în aceeaşi perioadă cu turneul final, iunie-iulie.

Cum regulamentul FIFA prevede ca în timpul Mondialului pe teritoriul ţării gazdă să nu se desfăşoare nici o competiţie sportivă majoră, voturile s-ar putea îndrepta către celelalte candidaturi: Belgia/Olanda, Rusia sau Portugalia/Spania.

Potrivit raportului trimis de FIFA, oficialii se tem că atenţia publicului va fi captată de turneul de tenis. "Este o regulă impusă de FIFA ca nici un alt eveniment major sportiv să se desfăşoare în timpul Cupei Mondiale de fotbal."

Oficialii englezii s-au apărat, afirmînd că în 2010, pe durata Mondialului din Africa de Sud, s-au desfăşurat trei competiţii importante de rugby.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
mariancito
mariancito  •  22 Noiembrie 2010, 15:15

e un trend dat de resurse enrgetice.....

andydruid2007
andydruid2007  •  22 Noiembrie 2010, 14:38

Sa inteleg ca atunci Anglia nu va putea niciodata sa organizeze CM, Wimbledonul fiind in fiecare an? Prostii

alin....k
alin....k  •  22 Noiembrie 2010, 12:34

puate se va tine an ROMANIA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DE UNDE ATATA BUCURIE PUATE UN EURO PESTE 20 DE ANI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ami vine sa rad dar e de plans ce am fost si ce am ajuns .................

Vezi toate comentariile (4)
Comentează