SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE POLO

România joacă din nou cu Spania, acum pentru locul 7 » Déjà vu

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

România a învins ieri Turcia şi joacă azi pentru locul şapte la CE cu vicecampioana mondială Spania, ambele foste adversare ale României în grupa A.

La începutul Campionatelor Europene de la Zagreb, România a fost repartizată în grupa A alături de Spania, de Turcia, de Muntenegru, de Croaţia şi de Italia. Elevii lui Istvan Kovacs s-au clasat pe poziţia a patra în serie şi au ajuns în play-off-ul pentru locurile 7-10. Ieri, "tricolorii" au jucat cu Turcia, pe care au învins-o cu 15-8, mai categoric decît o făcuseră în primul meci din Croaţia, 12-6. Principalul marcator al succesului a fost Ramiro Georgescu cu 5 reuşite. Pentru România au mai înscris Andrei Iosep, Andrei Buşilă şi Alexandru Matei Guiman (cîte două goluri), Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Andrei Creţu şi Alexandru Ghiban (cîte un gol). "Defensiva a fost cheia acestui succes. Trebuie să recunosc că în ultima repriză, atunci cînd conduceam cu opt goluri, ne-am relaxat", a spus centrul Cosmin Radu.

După succesul cu Turcia, "naţionala" o întîlneşte azi, de la ora 13:00, pe vicecampioana mondială, Spania. De data aceasta miza este locul şapte, pe care tricolorii îl pot obţine dacă repetă performanţa din grupe, adică victoria.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează