SPORTURI  »  ALTELE  »  RXF SLAP

VIDEO+FOTO Cea mai brutală competiție din România a revenit » Imagini șocante la finală: KO dintr-o singură palmă! Câți bani a încasat câștigătorul

Cea mai recentă gală RXF Slap, concursul de dat palme organizat în România, a oferit scene șocante. Daniel Drugă și-a făcut KO adversarul din finală, pe Lucian Silviu Croitoru. +27   FOTO
Cea mai recentă gală RXF Slap, concursul de dat palme organizat în România, a oferit scene șocante. Daniel Drugă și-a făcut KO adversarul din finală, pe Lucian Silviu Croitoru.

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 16:28 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 16:47

Ediția a doua a galei RXF Slap, concursul de dat palme organizat în România, a oferit noi scene șocante. Daniel Drugă și-a făcut KO adversarul din finală, pe Lucian Silviu Croitoru. 

Cea mai controversată competiție din România continuă să capete amploare. Gala organizată în această săptămână a avut un final neașteptat. 

FOTO. Imagini șocante din gala RXF Slap: făcut KO în finală

+23 FOTO

Daniel Drugă a reușit să îl învingă în ultimul act pe Lucian Silviu Croitoru, un adversar din altă categorie, cu mulți centimetri și multe kilograme în plus. 

Ultimele secvențe au fost șocante. Palma aplicată de Drugă în figură l-a făcut KO pe oponent. Au urmat zeci de secunde de panică, sub privirile și numărătoarea arbitrului Sandu Lungu. 

Clipul distribuit pe conturile oficiale ale celor de la RXF MMA a devenit viral: „Nu contează înălțimea când ai palma puternică”.

10.000 de euroa primit Drugă pentru câștigarea concursului, dublu față de premiul de la prima ediție. Croitoru, finalistul, s-a ales și el cu 3.000 de euro

Imagini groaznice din competiția de dat palme de la București

În luna ianuarie a acestui an, la prima ediție, Sorin Simion Comșa a încheiat competiția complet desfigurat. Imaginile au făcut înconjurul planetei.

Inclusiv Conor McGregor a distribuit clipul pe contul de Twitter și a notat în descriere: „O tehnică absolut superbă. Felicitări noului campion mondial!”.

Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
+14 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Vasile Dîncu, prima reacție după ce a propus modificarea Legii Sportului în favoarea Stelei: „Aducem egalitatea în Liga 1! Ajutăm sportul, e anormal să aibă voie doar primăriile”

Victoria carierei! Românca de pe locul 217 WTA, revenire fantastică în „thriller-ul” cu Elina Svitolina

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
DMA87
DMA87  •  15 Aprilie 2023, 10:52

E multă lume sărmană! Săraci cu duhul...

dakesis
dakesis  •  14 Aprilie 2023, 21:37

Imagini groaznice, blablabla...pai atunci de ce mai promovati anomaliiile astea? Nu ar trebui sa le mai faceti reclama, sa nu mai scrieti despre asta, e o activitate ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costeltudor
costeltudor  •  14 Aprilie 2023, 19:38

Asta NU este sport , este BARBARIE !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close