SPORTURI  »  ALTELE  »  ROMÂNIA-MALTA 12-7

Șansa locului 9 » România a trecut de Malta și luptă cu Germania pentru ultimul loc ce duce la turneul preolimpic

Tiberiu Negrean și colegii săi au fost prezenți la JO 2012
Tiberiu Negrean și colegii săi au fost prezenți la JO 2012

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 00:00

Poloiștii români mai pot ajunge la turneul preolimpic dacă termină pe locul 9 la Euro 2016.

La 14 ore după înfrîngerea cu Grecia, din "optimi", românii au intrat din nou în bazinul din Kombak Arena, la Belgrad. De această dată în fața unei echipe modeste, Malta, în grupa pentru locurile 9-16.

În ciuda unui joc slab, a oboselii evidente și a lipsei de motivație, "tricolorii" au cîștigat clar, 12-7, și au intrat de această dată în grupa pentru locurile 9-12.

"Am fost foarte supărați după jocul cu Grecia și am început disputa cu Malta puțin nemotivați. Important este că am cîștigat", a declarat Tiberiu Negrean, cel mai bun om al României în disputa cu maltezii, în care a punctat de 5 ori.

România va juca mîine, de la ora 11:30, contra Germaniei, echipa de care a trecut și în grupe, cu 14-13. Nemții au pierdut în "optimi", 6-9 cu Rusia, iar ieri au cîștigat 16-15, după aruncările de la 5 metri, întîlnirea cu Slovacia. A fost 8-8 la capătul celor 32 de minute regulamentare.

"Avem două zile să ne revenim și să pregătim jocul cu Germania. O să abordăm cu încredere partida, vrem să ocupăm locul 9 pentru a merge la turneul preolimpic. Cu șansă, poate ajungem și la Mondiale", a adăugat Negrean.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează