SPORTURI  »  ALTELE  »  NOROCOŞII

Sportivi din 6 federaţii primesc prime olimpice

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Octavian Belu, preşedintele Comisiei Tehnice a COSR, a anunţat ieri că în programul POL România au fost acceptaţi sportivi din şase federaţii naţionale, evaluările continuînd pînă în luna martie.

"Pînă în prezent au fost acceptate programele din canotaj, atletism, scrimă, tir, gimnastică şi polo", a precizat Belu. Indemnizaţia lunară pe care o primeşte un sportiv sau antrenor este cuprinsă între 750 lei şi 1.000 de lei.

Polo este singurul sport de echipă inclus în Pol pînă acum, beneficiind de sprijin financiar 24 de sportivi şi doi antrenori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  27 Ianuarie 2010, 23:00

FELICITARI PRESEDINTILOR DE FEDERATII.PAI MARTALOGUL DE PAUNESCU IN LOC SA PREZINTE PLANURILE DE PREGATIRE DE LA NATATIE UNDE ESTE.......IARASI PRESEDINTE,STA LA SPRIURI CU MITICA SI SANDU.RUSINE SEFILOR DIN NATATIE,....DAR DACA VOI NU LUATI NIMIK,DE CE SA IA SPORTIVII SAU ANTRENORII.RUSINE PRESEDINTE-PAUNESCU,RUSINE SECRETAR-IAMANDI.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează