SPORTURI  »  ALTELE  »  HALLOWEEN

Surfing de groază » Concurs inedit în Santa Monica: s-au dat cu placa în costume horror

Unul dintre surferi a ales să fie Mireasa Moartă, personaj din filmul de animaţie semnat de Tim Burton +1   FOTO
Unul dintre surferi a ales să fie Mireasa Moartă, personaj din filmul de animaţie semnat de Tim Burton

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 20:26

Participanţii la un concurs din Santa Monica au înfruntat valurile costumaţi în personaje asortate cu sărbătoarea americană a fricii.

În California, vara tîrzie e în elementul ei. La sfîrşitul săptămînii trecute, pasionaţii de surfing s-au distrat la maximum în valurile Pacificului, costumîndu-se în personajele de Halloween, menite să inspire groaza şi să-i amuze deopotrivă pe trecători.

ZJ Boarding House Halloween este un concurs care se desfăşoară în fiecare an, la sfîrşit de octombrie, pe plaja din Santa Monica. Sportivii sînt apreciaţi pentru tehnica şi măiestria de pe placa de surfing, dar şi pentru creativitatea cu care îşi construiesc personajul.

Peste 100 de competitori s-au înscris anul acesta, la toate categoriile de vîrstă şi la toate nivelurile de experienţă. Singura condiţie pentru intrarea în concurs era costumul de Halloween.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close