SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Titlul se decide în prelungiri » Steaua a ratat o șansă de a opri supremația CSM Digi Oradea

Ramiro Georgescu a fost omul decisiv pentru orădeni, marcând trei goluri în timpul regulamenrtar și unul din penalty // FOTO sportpictures.eu
Ramiro Georgescu a fost omul decisiv pentru orădeni, marcând trei goluri în timpul regulamenrtar și unul din penalty // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2016 00:00

Steaua a ratat șansa de a opri supremația orădenilor. CSM Digi a egalat la 2, la general, după ce s-a impus la penaltyuri.

Echilibru maxim în finala Superligii Naționale de polo. După ce Steaua a câștigat primele două meciuri, la București, al doilea după aruncările de la 5 metri, campioana CSM Digi a egalat situația la doi, în bazinul propriu. Al doilea meci, disputat aseară, a avut nevoie pentru departajare, din nou, de aruncări de la 5 metri!

Steaua a fost aproape de victorie, a condus tot meciul, chiar și la două lungimi diferență: 3-1, 4-2, 5-3. Cu trei minute înainte de final, Pavel Popescu i-a dus pe "militari" ultima dată în avantaj, 7-6, dar Ramiro Georgescu a egalat.

Bara salvatoare

La aruncările de la 5 metri, tot Steaua a avut prima șansă. Dragoș Stoenescu a parat aruncarea lui Markovici, dar imediat Pjetlovici l-a oprit și el pe Nicu Diaconu. La ultima serie, Teohari a trimis puternic, l-a păcălit pe sârbul Pjetlovici, dar bara s-a opus!

Un alt sârb a pus capăt jocului. Vojslav Cupici a înscris și Oradea a câștigat cu 11-10, la general. Meciul decisiv are loc vineri, în bazinul Steaua.

CSM Digi are nouă titluri consecutive, Steaua fiind ultima echipă care a câștigat campionatul în afara orădenilor, în 2006.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bakunin
bakunin  •  27 Mai 2016, 21:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sofronpaul
sofronpaul  •  25 Mai 2016, 11:22

Se plange toata lumea ca doar stiri despre fotbal sunt. A aparut o stire despre alt sport, dar aici nu se baga nimeni. Foarte frumoase meciurile, parca mi-as dori sa nu se mai termine finala asta :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează