SPORTURI  »  ALTELE  »  CE DE HALTERE

Trei medalii la Europenele de haltere din Rusia! Marius Gîscan - AUR, Antoniu Buci - două medalii de argint

Antoniu Buci
Antoniu Buci

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2011 01:48

România a cucerit aseară trei medalii la categoria 62 de kilograme

Antoniu Buci (foto) şi Marius Gîscan au urcat pe podium, aseară, la Europenele de la Kazan (Rusia). Buci (21 de ani), locul 4 la Jocurile Olimpice de la Beijing, nu a reuşit însă aurul, pînă la urmă urcînd de două ori pe poziţia a doua a podiumului. El a cucerit argintul la stilul smuls, cu o încercare de 134 de kilograme, iar la total a fost tot al doilea, cu 290 kg, deşi la "aruncat" s-a clasat abia pe locul 5, cu 156 de kg.

În schimb, surpriza categoriei a fost Marius Gîscan (23 de ani), cel care la primul său concurs major a cucerit medalia cea mai preţioasă, de aur, la aruncat. Gîscan a reuşit 162 de kilograme, devansîndu-l pe turcul Bunyami Sezer, cel care a cîştigat aurul şi la total. În schimb, Gîscan a fost ultimul la "smuls", cu doar 119 kg.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bumix
bumix  •  13 Aprilie 2011, 08:43

BRAVO BAIETI .ASTEPTAM SI DE LA ALTII MEDALII. HALTEROFILII TAC SI FAC

ubuka
ubuka  •  13 Aprilie 2011, 01:31

Felicitari baieti. La noi se vorbeste de fotbal si eroii ii avem in alte sporturi. televiziunile cumpara drepturi tv la fotbal pe milioane da nu cumpara drepturi pentru meciurile lui Bute si tot asa...Vorbiti in continuu de Steaua cand pe plan fotbalistic in momentul actual e 0 barat ca si celelalte de altfel. Nici o echipa de la noi nu face fata nici in liga 2 din Anglia. Varzaaaa. dar baietii astia aduc medalii pe unde merg si nu vad sa fie chemati la ceva ,,show-uri''

xstream
xstream  •  12 Aprilie 2011, 23:40

desi nu urmaresc eu haltere nu pot decat sa ma bucur ! FELICITARI! bravo baieti! interesante numele lor oricum =)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează