SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

Trei medalii la Mondiale » Juniorii au făcut impresie bună la campionatele din Brazilia

Românii pe podium la Rio de Janeiro, ascultînd imnul național
Românii pe podium la Rio de Janeiro, ascultînd imnul național

Articol de - Publicat luni, 10 august 2015 00:00

Juniorii au cîștigat un titlu mondial și două medalii de argint la campionatele lumii disputate în Brazilia.

Vedetele echipei României la Campionatul Mondial de juniori de la Rio de Janeiro au fost băieții din barca de patru rame fără cîrmaci. Alexandru Matinca, Cosmin Pascari, Mihai Ianoș și Ciprian Tudosă au cîștigat aurul, trecînd primii linia de sosire, devansînd cu mai bine de două secunde bărcile din Marea Britanie și Germania.

Startul nu a fost punctul forte al românilor, care au început greu, iar la 500 de metri erau pe locul 3. Au trecut însă primii la jumătatea cursei și nu au mai cedat inițiativa pînă la final.

Barca de dublu rame rără cîrmaci, formată din Constantin Cristi Hîrgău și Alexandru Chioseaua a ratat de puțin aurul. Românii au fost doar la cîțiva centimetri în spatele nemților, care au început tare, dar s-au sufocat pe linia de finiş.

Încă o medalie de argint a fost adusă de Elena Logofătu și Nicoleta Paşcanu la dublu vîsle. Româncele au fost întrecute doar de nemțoaice, dar au devansat Italia, Marea Britanie, Australia și Ungaria. La 8 plus 1 feminin, România a venit pe locul 4, ratînd medalia.

4a fost locul ocupat de România în clasamentul pe medalii la Mondialele de juniori. Germania, Italia și Olanda au fost primele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adicn
adicn  •  10 August 2015, 09:33

Bravo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează