SPORTURI  »  ALTELE  »  BOWLING

Un norvegian s-a impus în cel mai important turneu de bowling al României

Foto: Ovidiu Sălăvăstru
Foto: Ovidiu Sălăvăstru

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 13:14

Cea de-a patra ediţie a IDM Bucharest International Bowling a fost cucerită de Bjorn Rudshagen. Norvegianul a reuşit să îl depăşească în finală pe campionul ediţiei precedente, grecul Giannis Stathos.

Pentru victoria de la Bucureşti, Rudshagen a primit un cec în valoare de 2.500 de euro. Turneul a fost dotat cu premii totale de 100.000 lei. Succesul norvegianului poate fi considerat o surpriză, dacă ţinem cont că vedetele turneului au terminat pe poziţii mult mai slabe. Favoritul competiţiei, americanul Brian Valenta, s-a clasat pe locul şapte, în timp ce Brian Voss (locul 4) şi Barry Foley (locul 3) au fost eliminaţi în semifinale.

Spre deosebire de ediţia precedentă, pe tabloul final au fost prezenţi doar trei jucători români: Romeo Gagenoiu - locul 11, Cătălin Gheorghe - locul 14 şi Marius Piticariu - locul 16.

Turneul s-a desfăşurat sub egida World Tenpin Bowling Association şi European Tenpin Bowling Federation. În competiţia de anul acesta s-au înscris peste 70 de jucători profesionişti din 12 ţări.

În timpul turneului au fost lansate în premieră şi două bile noi: Brunswick Melle şi DV8 Ruckus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează