SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO Noua campioană din UFC i-a transmis un mesaj emoţionant Rondei Rousey: "I-am spus şi ei"

foto: unilad.com
foto: unilad.com

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 12:23

 Holly Holm a şocat lumea luptelor profesioniste după ce a învins-o prin KO pe marea campioană Ronda Rousey cu o lovitură devastatoare de picior.

 Imediat după marea luptă, noua campioană a avut un mesaj superb la adresa lui Rousey. 

Holm a explicat ce a simţit şi înaintea luptei cînd adversara a refuzat să-i atingă mănuşile, aşa cum se procedează înainte de fiecare duel:

"I-am spus că o apreciez şi că motivul pentru care avem această oportunitate este doar datorită faptului că ea a fost atît de bună şi a făcut valuri în UFC. Apreciez asta la ea şi chiar a fost o bună campioană.

Credeţi-mă, am vrut s-o fac KO şi sînt bucuroasă pentru victorie, dar nu vreau niciodată ca cineva să fie accidentată grav într-o luptă.

Am compasiune pentru ea în acest moment. Şi au am pierdut şi ştiu cum este. Sper că Ronda va reveni. Nu a lăsat nimic să-i scape din mîini pînă acum.

Nu m-a deranjat cînd nu a vrut să atingă mănuşile înainte de luptă. Aş fi cîştigat lupta indiferent de ce ar fi făcut. Mi-am zis: «Am de gînd să te lovesc cît de tare pot, indiferent dacă atingi mănuşile sau nu»".

 Momentul KO-ului din lupta Rousey - Holm, o lovitură năucitoare de picior!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează