SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Vis de Ligă » Digi Oradea și Steaua au trecut de primul tur preliminar al Ligii, dar ca să ajungă în grupe mai au nevoie să treacă de alte două

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2016 00:00

Campioana și vicecampioana României, Steaua București, respectiv CSM Digi Oradea, s-au calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

În turneul găzduit de Valletta (Malta), Steaua a ocupat locul secund în grupa de calificare, după ce a câștigat cu La Valletta (19-6) și cu Arkonia Szczecin, campioana Poloniei, 17-3, dar a pierdut în fața muntenegrenilor de la Jadran Carine Herceg Novi, 7-9. Românii și muntenegrenii merg mai departe.

În schimb, Digi Oradea a câștigat turneul găzduit în bazinul "Ioan Alexandrescu". Bihorenii au învins pe UZSC Otrecht (Olanda), 11-5, pe Galatasaray Istanbul (Turcia), 14-7, și cu 10-6 pe croații de la Mornar Split. Ca să ajungă în grupele Ligii, Steaua și Digi Oradea trebuie să treacă de trei tururi preliminare.

Tragerea la sorți pentru grupele din turul doi preliminar are loc azi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  03 Octombrie 2016, 13:11

Felicitari. Ambelor echipe. Este bine ca pe langa Oradea sa mai existe si alte echipe valoroase mai ales cand are si traditia Stelei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează