SPORTURI  »  ALTELE  »  HALTERE

Zi de bronz » Roxana Cocoş a luat bronzul la haltere la CM de la Paris

Roxana Cocoş
Roxana Cocoş

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2011 21:40

Roxana Cocoş a urcat pe treapta a treia a podiumului la CM la stilul aruncat, încheind concursul de la 63 de kg, la total, pe poziţia a patra


Roxana Cocoş s-a învelit în steagul României, a urcat pe treapta a treia a podiumului şi a primit o medalie găurită în mijloc. Toate acestea s-au întîmplat ieri, la Paris, la Campionatele Mondiale. Roxana a concurat la categoria 63 de kilograme şi a primit recompensa rotundă de bronz pentru cele 136 de kg de la stilul aruncat. Înainte de a se bucura de locul său pe podium, românca în vîrstă de 22 de ani a început concursul la smuls, unde a ajuns pînă la 107 kg, greutate care a dus-o la acest stil pe poziţia a şasea.

A venit stilul aruncat, unde Roxana e mult mai bună. A intrat pe podium la 131 de kg pe care le-a ridicat deasupra capului, la fel s-a întîmplat şi la 136, urmînd ca la 140 să rateze. Cele 136 de kg i-au fost de ajuns pentru prima medalia mondială la seniori. La total, a fost la 3 kg de medalie, ea adunînd 243, în timp ce chinezoaica Xiaofong Ouyang a avut 246. Concursul la total a fost cîştigat de rusoaica Svetlana Ţarukaeva.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sustache
sustache  •  09 Noiembrie 2011, 13:55

Doamne ati pus aseamnea articol mirare...ca nu aveti in cap decat scandalurile din fotbal...celelalte sporturi nu va intereseaza...oricum felicitari roxana...bv!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează