SPORTURI  »  ALTELE  »  ANIVERSARE

Zîmbet de preşedinte » Ion Iliescu, surprins de fotoreporterul GSP într-o ipostază jovială la aniversarea lui Ivan Patzaichin

La aniversarea lui Ivan Patzaichin de la Teatrul Naţional s-au reîntîlnit sportul şi politica
La aniversarea lui Ivan Patzaichin de la Teatrul Naţional s-au reîntîlnit sportul şi politica

Articol de - Publicat miercuri, 10 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 22:26

Ion Iliescu, care a condus Federaţia Română de Kaiac-Canoe timp de 8 ani, a urmărit gala alături de Elisabeta Lipă şi Laura Badea.

O imagine poate spune uneori mult mai mult decît o mie de cuvinte. Precum cea de alături, surprinsă de fotoreporterul Gazetei Raed Krishan în timpul spectacolului dedicat de prieteni lui Ivan Patzaichin.

O expresie care combină zîmbetul, nostalgia şi bucuria. Şi care aparţine lui Ion Iliescu, acum în vîrstă de 84 de ani, fost preşedinte al României între 1990 şi 1996, apoi din nou între 2000 şi 2004.

El s-a aflat luni seară, la Teatrul Naţional, între foşti sportivi, amici şi apropiaţi ai cvadruplului campion olimpic. Iliescu a fost şi şeful FRKC, între 1981 şi 1989, timp în care l-a cunoscut pe Ivan, atît ca sportiv cît şi ca antrenor.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
zarqa
zarqa  •  11 Decembrie 2014, 15:32

Un om caruia i-a placut sportul, inclusiv sportul de performanta pe care l-a sustinut si ajutat atunci cand i-a stat in putinta spre deosebire (de ex) de "marinaru'-suspendat" caruia i-a placut, f tare, sa inoate printer sticlele cu J&B, Chivas sau White Horse.

johhny_cage
johhny_cage  •  10 Decembrie 2014, 15:07

Ar trebui sa fie sarbatoare nationala cand o sa crape lepra asta. Inca nu imi vine sa cred ca e inca in libertate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează