SPORTURI  »  ATLETISM  »  CE ATLETISM

Adelina Gavrilă, în finala de la triplusalt

Adelina Gavrila
Adelina Gavrila

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2010 00:00

Adelina Gavrilă s-a calificat în finala probei de triplusalt de la Campionatele Europene de atletism care se desfăşoară la Barcelona (Spania). România a fost reprezentată de trei sportive, însă doar Adelina Gavrilă a trecut de calificări.

 

Românca a reuşit din prima încercare să depăşească baremul impus pentru a ajunge în ultimul act la competiţiei. Adelina a sărit 14.48 m, performanţa reprezentînd cel mai bun rezultat al sezonului. Adelina Gavrilă a fost a treia în grupa sa, în timp ce, la general, s-a clasat pe locul patru. Calificările au fost cîştigate de Nadezhda Alekhina, din Rusia, cu 14.93 m.

Şi Carmen Toma a reuşit cea mai bună săritură a sezonului, 14.03 m, însă nu a fost suficient pentru a se clasa între primele 12 sportive de la triplusalt din Europa, fiind a paisprezecea. Cea de-a treia reprezentană a României, Alina Popescu a sărit 13.58 şi, la final, a ocupat poziţia 20.

În sesiunea de seara din cea de-a treia zi a Campionatelor Europene de atletism, Marian Oprea va concura în finala de la triplusalt, în timp ce Attila Nagy şi Cristian Vorovenci vor fi prezenţi în semifinalele de la 400 m garduri, respectiv 800 m.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
papitor
papitor  •  29 Iulie 2010, 20:18

Foarte tare! Felicitari!!!

bigivan1973
bigivan1973  •  29 Iulie 2010, 14:29

bv Adelina avem incredere in tine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează