SPORTURI  »  ATLETISM  »  CAMPIONAT NAŢIONAL

La Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu" plouă şi în biroul directorului: "Cu ce bani să reparăm sala?"

Articol de - Publicat miercuri, 29 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 21:10

În 2011 au fost alocaţi 600.000 de lei pentru termohidroizolaţii, dar banii nu au fost cheltuiţi


Nu doar în sala de atletism din Bucureşti plouă, ci şi în biroul directorului Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu" sub administrarea căruia se află arena ce a găzduit în week-end-ul trecut Campionatele Naţionale indoor. În încăperile de la etajul clădirii administrative a CSNB sînt înşirate peste tot vase, borcane şi ligheane în care pică apa din tavan.

"Şi în bazinul acoperit, şi în cel de sărituri au apărut în ultimele zile infiltraţii. Sînt clădiri cu acoperişul plat, pe care s-a acumulat multă zăpadă", a explicat Cătălin Timofte, şeful celei mai mari baze sportive din ţară. Acesta susţine că din momentul în care va primi bani de la Autoritatea Naţională pentru Sport, primele reparaţii vor fi făcute la sala de atletism. "În 2010 am primit zero lei pentru investiţii capitale. În 2011 am primit 800.000 de lei, din care 600.000 de lei au fost alocaţi pentru termohidroizolaţii, dar procedurile de atribuire au fost greoaie şi nu am apucat să facem nimic. Pentru acest an nu am primit încă nici un leu", a mărturisit Timofte, cel care conduce complexul din mai 2010. Propunerea bugetară a CSNB pentru 2012 a fost de 33 de milioane de lei, din care, susţine directorul, 24 de milioane ar reprezenta cheltuielile de capital. "Şi dacă am primi doar 30 la sută şi tot ar fi bine", a adăugat acesta.

2 este numărul angajaţilor CSNB, dintr-un total de 90, care se ocupă cu întreţinerea sălii de atletism

"Vom repartiza bani pentru repararea tuturor clădirilor afectate de infiltraţii în urma topirii zăpezii"
Doina Melinte, preşedinte ANST

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tudyinlove
tudyinlove  •  11 Martie 2012, 10:11

Sa VEDETI CAND SE FACE UN ATRENAMENT CU MAI MULTI SPORTIVI, CUM SE FACE TEAPA IN SALA DIN CAUZA PRAFULUI...

ciocaneanu
ciocaneanu  •  29 Februarie 2012, 10:00

Mereu a fost asa ACOPERISUL. Vestiarele au fost mereu ude si mucegaite. Dar ca a ramas singura sala din tara e grav. Pai aici se antrena Ioli cind era la juniorii mici ;-)! Ce bataie de joc. Banii s-au cheltuit pe gropile din strazile capitalei ca sint de designer!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează