SPORTURI  »  ATLETISM  »  LIGA DE DIAMANT

Nicoleta Grasu, locul doi la Paris. Marian Oprea, doar locul şapte

nicoleta grasu
nicoleta grasu

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2010 00:00

Nicoleta Grasu s-a clasat pe locul doi, în proba de aruncarea discului, la etapa de la Paris din cadrul competiţiei atletice Liga de Diamant, reuşind cea mai bună performanţă a sezonului cu două săpămîni înaintea Campionatului European de la Barcelona.

 

Românca a avut patru încercări valabile din şase posibile, ultima fiind şi cea mai bună, 63,78 m. Dacă Nicoleta Grasu a obţinut poziţia secundă la ultima aruncare, cîştigătoare, probei, cubaneza Yarelis Barrios, şi-a asigurat victoria încă de la început, după ce a ajuns la 65, 53 m din prima încercare. Podiumul a fost completat de Sandra Perkovici, din Croaţia, cu un rezultat de 63, 62 m.

În proba de triplusalt, la masculin, cel de-al doilea reprezentant al României, Marian Oprea, s-a clasat pe locul şapte, cu o săritură de 16,80 m, reuşită din prima încercare. Poziţia întîi i-a revenit lui cubanezului David Giralt, cu un rezultat de 17,49 m.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close