SPORTURI  »  ATLETISM  »  SPORT ŞI POLITICĂ

Se transferă la MTS » Gabriela Szabo a acceptat oferta ministrului Nicolae Bănicioiu

Gabriela Szabo lucrează la FRA din 2005, anul în care s-a retras din activitatea competiţională
Gabriela Szabo lucrează la FRA din 2005, anul în care s-a retras din activitatea competiţională

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 21:16

Vicepreşedinta FR Atletism va afla azi ce atribuţii va avea în noua sa funcţie, cea de consilier al şefului tineretului şi sportului.

Ministrul Nicolae Bănicioiu este în căutare de specialişti care să-i fie alături la cabinet şi pe unul l-a şi găsit. Ieri, Gabriela Szabo i-a acceptat oferta de a-l consilia. "Da. Am acceptat funcţia de consilier din două motive. Este o funcţie care mă responsabilizează, iar munca în sport nu am să o refuz niciodată", a mărturisit campioana olimpică de la Sydney în proba de 5.000 metri.

Aceasta însă nu ştie dacă va trebui să renunţe la funcţia de vicepreşedintă a FR Atletism. "Vineri o să am o discuţie mai amplă cu ministrul Bănicioiu, în care voi vedea ceea ce am de făcut, inclusiv care îmi vor fi atribuţiile", a explicat fosta atletă în vîrstă de 37 de ani.

Gabriela Szabo îşi va lua însă în primire noul birou din MTS abia după 25 februarie. "De duminică eu voi fi pe Valea Prahovei, la întrecerile Festivalului Olimpic al Tineretului European. Sînt invitată de forul olimpic român şi, fiind şi membru executiv, e normal să fiu alături de comitet la acest eveniment", a spus Szabo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează