SPORTURI  »  AUTO  »  MOTOCICLISM

Gyenes, locul 25 în etapa a 7-a din Raliul Dakar. Butuza - pe 52

Gyenes în plină cursă
Gyenes în plină cursă

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2012 10:13

După o etapă anulată din cauza zăpezii, Raliul Dakar a continuat cu runda a 7-a. În cursa desfăşurată în Chile, pe o distanţă de 573 kilometri, pilotul român Emanuel Gyenes s-a clasat pe locul 25. El a avut o întîrziere de 35 de minute şi 22 de secunde faţă de cel ce a triumfat, spaniolul Marc Coma.

Celălalt român prezent în competiţie, Marcel Butuza, a terminat etapa pe a 54-a poziţie. Acesta a avut o oră, 3 minute şi 43 de secunde întîrziere faţă de cîştigător.

În clasamentul general, Gyenes se află pe locul 21, cu o întîrziere de două ore, 45 de minute şi 12 secunde faţă de lider, francezul Cyril Despres. Cu un decalaj de 6 ore, 24 de minute şi 39 de secunde, Butuza se găseşte pe a 46-a poziţie.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează